8 SPF-Infused Lip Balms untuk Pakai Musim Panas ini

SPF Lip Balms
Kesopanan, Getty Images

Erin Lukas

Jul 04, 2018 @ 12:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bersama dengan bahagian belakang leher dan puncak telinga, bibir atas senarai bintik-bintik yang sering diabaikan ketika menggunakan pelindung matahari. Walaupun bibir anda mungkin tidak terbakar dengan segera atau freckle, itu tidak bermakna anda mempunyai pas percuma daripada mengingati untuk meletakkan SPF pada mereka.  

Nasib baik, melindungi bibir anda dari matahari boleh semudah meliput warna bibir kegemaran anda. Balutan bibir SPF yang dilancarkan akan melindungi mereka dari sinaran UVA / UVB, dan mereka sering dirumuskan dengan ramuan berkhasiat dan antioksidan yang akan mengekalkan kekeringan dan keretakan di bawah kawalan juga. Dan jika melicinkan warna akan menghalang anda daripada mengabaikan bibir anda, terdapat banyak pilihan berwarna di luar sana, juga. 

Teruskan menatal untuk pelembap bibir SPF yang diwarnakan dan jelas yang terbaik untuk dipakai sepanjang musim panas. 

VIDEO: Salah satu daripada $ 3 Balsem Bibir ini Dijual Setiap Kedua Di Dunia

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 + = 89

map