9 Minyak wangi yang Terjangkau Bahawa Bau Sangat Mahal

Terjangkau Fragrances
Kesopanan

Erin Lukas

Jul 16, 2018 @ 12:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Haruman pertama saya adalah hadiah percutian yang saya dapatkan dari ibu saya ketika berusia 12 tahun. Saya telah melihat Ralph oleh Ralph Lauren dalam setiap majalah remaja yang saya baca, tetapi sebagai pelajar sekolah yang menganggur, saya tidak mampu membelinya. Hadiah itu menyusun satu tradisi: Saya akan menghidu aroma baru sepanjang tahun, dan minta ia datang waktu bercuti. Saya melakukan ini sehingga saya menamatkan kolaj dan akhirnya berpindah.

Tetapi, sekarang, sebagai orang dewasa yang lebih banyak atau kurang mencukupi untuk membiayai wangian mahal, saya mengalahkannya selepas menghidupkan sampel kedai serbaneka, saya berjuang untuk membenarkan pelupusan lebih daripada $ 100 pada mana-mana daripada mereka. Dan dalam kehidupan oleh undang-undang wangian wangian, saya telah belajar bahawa, seperti maskara dan pizza, wangian tidak perlu mahal untuk menjadi baik.

Sama ada anda peminat aroma pedas atau bunga manis, terdapat haruman yang berpatutan di luar sana untuk dipadankan dengan getaran anda, dan anggaran anda. Di hadapan, wangian di bawah $ 75 yang terbaik, anda tidak perlu menunggu sehingga cuti untuk dijemput. 

VIDEO: 6 Produk Di bawah $ 12 Anda Harus Beli dari Kedai Ubat 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map