Adakah Ia Benar-benar Berfungsi: Clinique’s Sonic Makeup Applicator

Pertama, ada sikat berus sonik. Kemudian datang berus pembersih sonik. Dan kini, spiken solek sonic-seperti Clinique baru Airbrushed Finish Elite Applicator Foundation ($ 26; nordstrom.com) -memiliki pasaran, secara harfiah, berdengung.

Versi Clinique adalah unik kerana ia merupakan kepala pengganti untuk Sisa Pembersihan Bersih Sistem Sonic yang sedia ada. Hanya pop kepala berus dan pasangkan span sebelum mengikat asas ke dahi, pipi, dan dagu anda. Kemudian gunakan span bergetar untuk lembut buff dan campuran ke selesai airbrushed.

Tertarik, saya berikan chango’d berus pembersihan saya sendiri, beralih ke aplikator span dengan mudah. Naluri saya adalah untuk merosakkan span ke wajah saya, kerana saya akan seorang Beautyblender. Tetapi trik di sini adalah untuk membiarkan span meluncur ke atas kulit anda, yang membolehkan getaran sonik untuk melakukan kerja untuk anda. Beberapa lewat kemudian, dan saya sangat kagum: Ucapan saya dicampur dengan sama rata, saya kelihatan seperti saya telah melakukannya secara profesional.

BERKAITAN: 5 Hacks Blender kecantikan yang tidak boleh dipercayai

Keputusan itu? Jika anda adalah jenis pelembap berwarna yang biasanya hanya digunakan dengan jari anda untuk penamat semulajadi, ini mungkin bukan untuk anda. Tetapi jika anda wajah penuh dengan seorang wanita asas yang biasanya melemparkan setiap alat di kandang untuk mendapatkan kemasan yang lancar, peranti kecil ini akan menjimatkan banyak tenaga. (Tenaga anda tidak perlu menghabiskan membersihkan sikat berus anda, saya mungkin menambah.)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − 83 =

map