Adakah Ia Menukar Hidup? Editor Kecantikan Berat Dalam Pada Clinique Smart Custom-Repair Serum

Produk: Clinique Smart Custom-Repair Serum

Tuntutan: Serum pintar kami memahami keperluan khusus kulit anda, memberikan pembaikan khusus untuk kerosakan yang anda lihat dan kerosakan yang tidak anda lakukan. Untuk semua peringkat umur, semua etnik.

Selene Milano, InStyle

Seperti semua kanak-kanak yang sejuk generasi saya, perjudian pertama saya ke penjagaan kulit adalah Sistem 3-Langkah Clinique. Ia membuatkan saya berasa dewasa dan glamor dan saya yakin ia menjadikan cahaya kulit saya. Cepat ke hadapan banyak (!) Dekad dan Clinique masih mengubah kulit saya. Saya suka bahawa teknologi dalam Serum Pembaikan Kustom mereka meliputi semua asas. Dalam masa ketika produk anti-penuaan sangat menarik dari cerah untuk mengangkat dan melicinkan-ini benar-benar melakukan semuanya dan berfokus khususnya pada apa yang diperlukan oleh kulit anda pada hari tertentu. Ia ringan dan benar-benar merasakan pelembap segera di mana banyak rumusan boleh meninggalkan kulit rasa taut tetapi dehidrasi. Saya fikir ini adalah pembelian untuk seseorang yang sudah tua kulit. Mungkin agak agresif untuk digunakan sebagai langkah pencegahan. Walaupun harganya tidak murah, di bawah $ 60 ia kurang daripada separuh kos seram jenama besar.

Holly Carter, StyleWatch

Saya teruja dengan produk ini sejak pratonton akhbar beberapa bulan yang lalu. Serum psikik yang disesuaikan dengan keperluan kulit saya? Apa?!! Dijual ia mungkin tidak benar-benar mendakwa bersahaja, Clinique Smart Custom-Repair Serum pastinya berteknologi tinggi dan cukup bijak. Ia dirumuskan dengan bahan-bahan yang secara khusus menyasar apa keperluan kulit anda sama ada anda ingin menghidratkan, walaupun nada kulit anda, mencerahkan atau meminimumkan garisan halus. Sekiranya kulit anda tidak memerlukan bahan-bahan tertentu maka mereka akan terus memanggil, jadi untuk bercakap. Hebat untuk semua jenis kulit, ia pada asasnya adalah pelindung kulit yang menonjol, pelbagai fungsi. Sukakannya. Konsistensi serum adalah baik dan ringan dan berfungsi dengan baik di bawah pelembap saya. Walaupun saya tidak menggunakannya untuk masa yang lama (saya suka menggunakan sesuatu selama beberapa bulan untuk melihat kesan optimum), saya perhatikan bahawa kulit saya lebih lembut dan lebih berseri. Memang sangat pintar.

Ilana Blitzer, All You

Saya mendapat di mana Clinique akan pergi dengan produk ini. IPhone 6 penjagaan kulit. Serum yang boleh menjadi semua perkara kepada semua orang. Mereka mengatakan ia dibuat untuk semua peringkat umur, jenis kulit, dan etnik, dan sama ada anda mempunyai garis halus, kedutan mendalam, kelemahlembutan, atau nada yang tidak sekata, ia akan menjadi sifar pada kerosakan anda dan sasaran itu hanya (bahan-bahan kulit anda tidak Tidak perlu hanya menelefon dan tidak digunakan). Secara teori, saya suka. Serum yang boleh membaca minda kulit saya? Heck, ya, yang bagus. Tetapi kebenaran diberitahu, saya tidak pasti satu serum benar-benar boleh muat semua. Ya, teksturnya bagus (rasa krim yang mewah) dan kulit saya kelihatan lembut dan lancar selepas memohon, tetapi saya tidak melihat apa-apa kelebihan tambahan atau pudar. Bagaimanapun, apa yang saya perhatikan adalah beberapa benjolan kecil yang kelihatan seperti kerengsaan kecil. Untuk bersikap adil, saya tidak menggunakannya selama 12 minggu penuh. Rancangan saya adalah mengambil masa beberapa hari dan lihat jika dahi saya hilang, kemudian berikan satu lagi pukulan.

Pamela Edwards Christiani, Essence

Saya melakukan penyelidikan tambahan sedikit tentang ini dan mendapati bahawa ia mempunyai beberapa bahan yang sama seperti Corrector Clinique’s Even Better Clinical Dark Spot Corrector, kegemaran peribadi, kerana masalah saya dengan hyperpigmentation. Saya suka idea tentang produk yang menangani masalah ini, sebagai tambahan kepada semua isu anti penuaan saya yang lain seperti kerosakan matahari dan kehilangan keanjalan (saya memerlukannya!). Ia hanya beberapa minggu sekarang, tapi setakat ini saya teruja dengan perasaan saya. Serum ini ringan dan hilang ke dalam kulit. Ia juga berfungsi sebagai primer, jadi ia memakai solek pada masa yang lebih lama. Saya tidak boleh mengatakan bahawa bintik-bintik gelap saya sudah cukup lama, tetapi saya fikir mereka menuju ke arah yang betul.

Tia Williams, Goncang Kecantikan Anda

Saya menikmati perkara-perkara tersuai. Saya suka mendapatkan seluar jeans saya yang disesuaikan, saya suka mencampurkan lipstik bersama-sama untuk membuat warna yang sempurna, dan saya suka membina mangkuk burrito saya sendiri di Chipotle. Perkara peribadi sentiasa menang! Tidak perlu dikatakan, saya terjatuh dari kerusi saya ketika saya mencuba Serum Pembaikan Kustom Clinique Smart, yang menyesuaikan diri dengan keperluan siapa saja yang menggunakannya. Serum anti-penuaan berteknologi tinggi ini sebenarnya menyasarkan isu-isu khusus kulit anda-sama ada garis halus, kulit longgar, tekstur kasar, hiperpigmentasi, atau kebodohan. Saya berjuang dengan yang terakhir (itu benar-benar kerana saya tidak minum air yang mencukupi, penulis kecantikan yang tidak baik), dan selepas sebulan penggunaan dua kali sehari, kulit saya sebagai cerah sebagai North West. Bertepuk tangan!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − 91 =

map