Adakah saya Satu-satunya Obsessed dengan Penahan Saya?

Mungkin kerana saya boleh membayangkan bayangkan gigi saya kembali ke negeri gred ke-7, atau mungkin kerana saya terpaksa menunggu sehingga usia kuno berusia 14 tahun kemudian mendapat kancing dan kemudian terpaksa memakainya selama hampir tiga tahun tinggi sekolah. Walau apa pun, saya di sini untuk membuat pengakuan bahawa saya, Victoria Moorhouse, saya taksub dengan penahan saya.

Dan saya tidak boleh menjadi satu-satunya … betul?

Saya selalu kenal saya mempunyai kesukaan khusus untuk penahan plastik saya yang jelas, sejak saya ortodontik hunky memberikan saya acuan dan memberitahu saya untuk memakainya sepanjang hari, setiap hari selama beberapa bulan. Mereka menandakan kebebasan dari kekangan kurungan yang terikat pada gigi saya-yang menyebabkan saya menyerah menggelapkan gula-gula dan magnet untuk sos tomato dan Cheez-Its. Mereka hampir tidak dapat dilihat, dan mereka menyimpan kerja pergigian bernilai $ 7000 semasa membenarkan saya melihat keseluruhan gigi saya. Cinta pada pandangan pertama, jika anda mahu.

Saya merasakan kesedaran ini apabila saya bercakap dengan rakan di lapangan terbang tentang bagaimana, untuk menjaga keselamatan, saya hanya bepergian dengan mereka dalam pembawa saya kerana takut mereka pecah dalam kes kosmetik saya. Ya, saya paranoid, tetapi saya lebih suka menghabiskan $ 300 pada kasut baru. Dia juga menyatakan cintanya dan kasih sayang untuk penahannya.

BERKAITAN: Drew Barrymore Mempunyai Rahsia untuk Memutihkan Gigi Teh yang Memutihkan

Apabila saya diberitahu saya hanya perlu memakainya pada waktu malam, saya mereda dengan ragu-ragu. Setiap malam, saya akan memakainya dan menyimpannya dengan selamat dan kukuh dalam kes plastik plastik merah jambu di dalam bilik tidur saya pada siang hari. Saya telah membangunkan rutin pembersihan yang sengit untuk penahan saya, menyelidik segala-galanya yang akan membuang steril plastik tetapi juga jelas dan benar-benar ketat. Saya masih mengikutinya hingga ke hari ini.

Anda mungkin tidak begitu berminat dengan penahan awak seperti saya, tetapi saya pasti anda mempunyai pendapat mengenai mereka, terutamanya jika anda mempunyai penyokong gigi. Tidak ada cara saya boleh menjadi satu-satunya. Seperti Tato Flash atau mahkota bunga, mereka memusingkan.

Tanya rakan anda mengenai penahannya dan dia mungkin akan memberitahu anda cerita yang dimuatkan tentang bagaimana dia kehilangannya, bagaimana ibunya menjerit kepadanya kerana tidak memakainya, mengapa dia tidak peduli dengannya, atau hanya penjelasan tentang kesakitan semata-mata yang masuk ke dalamnya setelah beberapa bulan menjadi MIA.

VIDEO: Kos sebenar Mikblading kening anda

Dan sebagai tidak masuk akal kerana ini terdengar, memandangkan saya memakai puitis tentang jentera gigi sekarang, penahan adalah mangsa kebuluran budaya pop, jika anda bertanya kepada saya. Mereka mendapat ini benar-benar dorky dan pasti tidak seksi, tetapi mereka badass jika anda berfikir mengenainya. Mereka menghentikan fizik dari merosakkan senyuman tersenyum teknologi!

Saya berusia 26 tahun dan editor kecantikan, dan jujur, mereka adalah aksesori kecantikan kegemaran saya.

Ugh, ortodontik saya akan sangat bangga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 43 =

map