Adele Produk Semulajadi, Victoria Beckham, dan Julia Roberts Adakah Takut

Selain daripada wanita yang berbakat dalam bidang masing-masing, Adele, Victoria Beckham, dan Julia Roberts semuanya mempunyai aspek lain yang sama-anda boleh mencari Makanan Kulit Weleda yang tersusun dalam setiap beg solek mereka.

Dirumuskan dengan campuran berkhasiat calendula, chamomile, pansy, dan minyak badam manis, campuran semulajadi ini memanfaatkan kekuatan ekstrak tumbuhan untuk mengimbangi tahap kelembapan kulit anda, dan telah mendapat cukup selebriti berikut. Malah artis solek pro akan menggunakannya sebagai krim muka pada pelanggan bintang mereka, dan kami mendengar Rihanna sebelum ini telah meminta tiub atau dua dengan manikurinya sebelum mendapat lacquered up.

Weleda Skin Food Skin Cream
Kesopanan
Weleda
$ 13

BERBELANJALAH SEKARANG

Krim yang kaya uber boleh digunakan di mana-mana kulit anda terasa kering-anda boleh mencurahkan seluruh badan anda dalam hal-hal yang tidak sukar dilakukan. Cuba gunakan bibir kecil untuk bibir, atau tumit kasar supaya segera melembutkan callouses. Bahan-bahan semulajadi adalah cukup lembut untuk digunakan pada bayi, tetapi cukup berkesan untuk menenangkan sebarang kerengsaan yang dicetuskan oleh cuaca, seperti windburn.

BERKAITAN: 12 Jenama Penjagaan Kulit Semulajadi untuk Pastikan Radar anda

Roberts khususnya suka bagaimana ia berfungsi sebagai krim tangan. “Saya meletakkannya di tangan saya selepas saya mencuci pinggan mangkuk, dan menggulungnya pada siku dan kaki saya,” katanya sebelum ini InStyle. “Sebelum anda tahu, saya telah meremukkan tiub hijau kecil ini menjadi sedikit.” Serius, itu bagus.

VIDEO: Pelembap Terbaik untuk Kulit Kering Tahun Pusingan

Ambil tabung untuk $ 13 di target.com sekarang dan lihat sendiri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 57 = 62

map