* Air Horns * Cover FX Hanya Memberikan Kami Alat untuk Menyesuaikan Hari-ke-Hari Glow kami

Hanya beberapa minggu yang lalu, diri saya dan editor saya, Victoria, merungut bahawa salah satu hujung minggu yang paling hebat untuk hujung minggu kami adalah mencari warna kulit yang betul. Hasil daripada pendedahan kami di bawah sinar matahari-dengan SPF, tentunya-kami asas warna dan jumlah cahaya yang kami perlukan berbeza-beza. Apa yang perlu dilakukan oleh seorang gadis? Malangnya, Cover FX menjangkakan masalah ini sebelum kita sampai di sana. Bercakap tentang genius! Derek Selby, Duta Besar Jenama Global untuk Cover FX, memberikan kami kurus: 

Apa yang Dipanggil:

Tutup FX Custom Enhancer Drops

Berapa Banyak Ia Akan Menetapkan Anda Kembali:

Membinasakan orang-orang induk yang sesuai untuk beberapa minggu … atau $ 42; sephora.com

BERKAITAN: Gigi Hadid Akan Membuat Anda Ingin Memadan Gincu Anda untuk Mani Anda

Apa yang Membuat Khas:

“Ini datang dalam bentuk drop tertumpu, jadi anda mengawal cahaya anda. Terdapat juga warna yang sesuai dengan semua warna kulit-kita tidak pernah satu warna sesuai dengan semua.”

Siapakah Ia Untuk?

Sesiapa sahaja dan semua orang yang ingin menambah sedikit cahaya ke kulit mereka.

Kapan Menggunakannya: 

Setiap masa! Gunakannya pada waktu pagi, sama ada bercampur dengan asas anda atau bersendirian, untuk menambah cahaya hari yang lembut dan halus. Sentuh sepanjang hari atau naik cahaya pada waktu malam hanya dengan menerapkannya secara langsung ke titik-titik tinggi wajah anda dan menggabungkan dengan baik.

Apa Yang Disukai Seperti:

Ia berterusan tanpa berat dan mencairkan ke dalam kulit.

Apa Yang Ia Bau:

“Tiada apa-apa-kami sentiasa bebas wangian.”

BERKAITAN: Lottie Tomlinson Adakah Pergi untuk Membantu Anda Membuat Kuku Anda

Apa yang dikatakan Pakar:
“Memandangkan ini tertumpu, sedikit berlalu panjang, ini terdapat dalam empat warna yang menerangi dan dua matte bronzing shades.Untuk pencahayaan, satu kejatuhan akan memberi anda kemasan yang halus, bercahaya. Lebih banyak titisan yang anda gunakan, semakin kuat kesannya , jadi anda boleh mencapai mana-mana sahaja di antara semata-mata dan kemasan logam cair. Sama seperti warna-warna bronzing-lebih banyak titisan yang anda gunakan, lebih banyak perunggu anda akan menjadi!

Apa Kata Internet:

Meningkatkan kulit yang sederhana, emas, atau zaitun dengan MOONLIGHT dan SUNLIGHT dengan mencampurkannya ke asas anda. Tiang dua kali jika anda telah membeli warna ini. ��: @thatluxelife_ #CustomEnhancerDrops #CoverFX CANDLELIGHT dan SUNSET masih dalam stok di laman web kami. Klik pautan dalam bio kami untuk berbelanja. ��

Foto yang disiarkan oleh Cover FX (@coverfx) pada

Sedia, tetapkan, GLOW! ✨ Dari atas ke bawah sekarang … 1y ago Moonlight 2yyy Celestial 3yyy Sunkissed 4yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy @ #CustomEnhancerDrops #CoverFX

Foto yang disiarkan oleh Cover FX (@coverfx) pada

Maksud saya ialah anda yang bercakap dengan saya dengan kejatuhan @coverfx enhancer ini ���� Mereka hanya sempurna untuk bercampur dengan asas anda untuk seluruh cahaya atau untuk memohon pada titik tinggi muka anda ke kanan: Cahaya matahari, Cahaya lilin, Celestial, Moonlight. #coverfx #customenhancerdrops

Foto yang disiarkan oleh V j o s a P a c u k u (@vjosamua) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map