Aldi (Yep, Kedai Runcit!) Mempunyai Talian Penjagaan Kulit-dan Mereka Memperluas

Siapa tahu? Ternyata, kedai runcit diskaun antarabangsa Aldi mempunyai barisan produk penjagaan kulit yang mewah, Lacura, dan mereka hanya mengumumkan penambahan empat produk anti-penuaan baru yang tidak membelanjakan lebih daripada $ 20 pop, menurut The Daily Mail. Adakah dompet anda tersenyum, lagi? 

Setiap produk dalam julat Lacura Icellage-Krim Malam, Serum Intensif, Mata Gel dan Krim Hari-mengandungi bahan-bahan yang kuat, termasuk sel-sel bunga Alpine, asid hyaluronik, minyak primrose, dan mentega shea. Jangkauan ini, bersama dengan yang lain, dilaporkan dermatologi diuji, dan nampaknya cukup legit. 

Contohnya, sebagai sebahagian daripada koleksi Q10 mereka untuk wanita yang berumur 30 dan ke atas, terdapat Revive Hyaluronic Gel (kira-kira $ 8 USD, Aldi) dan Sains Kulit Renew Face Night Cream (kira-kira $ 6 USD, Aldi), yang mengandungi kompleks retinol Coenzyme Q10 berkulit kedutan. Terdapat juga Koleksi “Revitalisasi” untuk kulit yang matang, yang terdiri daripada produk pelembab kulit yang sangat melembapkan, penjagaan kulit yang intensif, dan Koleksi “Pengetahuan Kulit”, yang diformulasikan dengan semua jenis kulit dalam fikiran. 

BERKAITAN: Semua Kecantikan Glam Anda Ditinggalkan di Pesta Ulang Tahun Beyonce

Pada masa ini, penduduk Aussie adalah satu-satunya orang yang mempunyai akses kepada produk baru, dan kini mereka boleh didapati secara dalam talian sebagai “pembelian istimewa” untuk penduduk Australia bertuah untuk membeli. Mungkin Lacura akan membuat jalan ke U … 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 26 = 27

map