Anda Akan Ingin Stok Semua Beg Tangan Anda dengan Minyak Lipatan Ini

Jadi, cukup selamat untuk mengatakan bahawa saya terobsesi dengan pelembab bibir. Saya tidak memilih kegemaran-balsem, tiub tiub yang selalu ada untuk anda, gloss-selagi ia membuatkan bibir saya berasa seperti mereka tidak akan retak dan jatuh, saya masuk ke dalamnya. Jelas, anda boleh membayangkan kegembiraan saya yang tidak terkawal apabila minyak bibir menjadi muncul ke kiri dan ke kanan. Saya menghabiskan masa yang banyak membuang seluruh tubuh saya dengan minyak, jadi mengapa tidak berbuat demikian kepada bibir saya. Kegemaran saya lewat ialah julat Yes To Lip Oil. Setiap satu pun betul-betul sedap! Teruskan membaca mengapa saya jatuh cinta. 

Apa yang Dipanggil?

Yes To Lip Lip 

Berapa Banyak Ia Akan Menetapkan Anda Kembali:

Tempat penginapan seminggu dari balang sumpah atau … $ 5; walmart.com

Apa yang Membuat Khas: 

Terdapat beberapa perisa-ada yang menyejukkan seperti kelapa, sementara minyak bibir argan membiarkan bibir anda! Dan primrose? Ia mengambil kerengsaan. Oh, dan aplikator kaki-kaki adalah kegemaran saya, mungkin, pernah. Ia terasa sangat bagus di bibir, dan ia sangat tepat. 

BERKAITAN: Mengapa Anda Perlu Pakai Eyeliner di Pancuran-Tidak, Betul

Siapakah Ia Untuk?

Jika anda mempunyai bibir, ia akan berfungsi untuk anda.

Kapan Menggunakannya:

Sebelum tidur, apabila anda bangun, sebelum gincu. Pada dasarnya setiap kali anda memerlukan penghidrasi sedikit untuk mencium anda.

Apa Yang Disukai Seperti:

Lancar dan mendalam menghidu, tetapi melenting jika itu masuk akal. Ia tidak tebal, tetapi juga tidak licin. Ia mempunyai kilauan cantik.

Apa Yang Ia Bau:

Bergantung pada mana yang anda pilih-sesetengah bau minyak primrose, argan lain, atau kelapa. Benang biasa? Yummy.

Apa Kata Internet:

Lebih baik lewat daripada tidak pernah. Tandakan bahawa rakan yang selalu 5+ minit terlambat # caseofthemondays #yesto

Satu foto yang disiarkan oleh Yes To, Inc. (@yestocarrots) pada

Terlalu legit untuk berhenti! Untuk gloss tahan lama yang keadaan dan cerah, pilih Argan Lip Oil kami! #yesto #arganoil #naturalskincare

Satu foto yang disiarkan oleh Yes To, Inc. (@yestocarrots) pada

Bertemu dengan minyak bibir primRose anda! #arganoil #lipoils #walmartbeauty # olympics2016

Satu foto yang disiarkan oleh Yes To, Inc. (@yestocarrots) pada

Apa yang dikatakan Pakar:

“Yes To Miracle Oil Lip Oil yang berpatutan dan semulajadi menyertai Minyak Bibir Ya To Coconut yang memenangi anugerah sebagai minyak bibir semulajadi yang boleh didapati secara besar-besaran! Mereka boleh dipakai sendiri dengan sedikit kelembapan, atau saya juga suka membungkusnya di atas lipstik kegemaran saya untuk menambah keselesaan.Year To Argan Lip Oil yang ringan adalah pelembap yang sangat baik yang meninggalkan bibir yang kelihatan cerah dan berseri dan Yes To PrimRose Lip Oil membantu dengan kemerahan dan kerengsaan yang tenang, sementara juga menghidratkan bibir. juga yummy! ” kata Ingrid Jackel, Ketua Pegawai Eksekutif Yes To.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 51

map