Anda Akan Mahu Mencuba Yayasan Baru BeautyBlender Untuk Pembungkusan Yang Hebat Alone

Sehingga kini, BeautyBlender mempunyai nama di alam semesta kecantikan untuk satu perkara dan satu perkara sahaja: Pink, solek berbentuk telur berbentuk telur yang membantu mewujudkan pangkalan asas yang sempurna, tanpa corak. Selepas mengejar artis-artis solek selebriti dan editor kecantikan, dan menjual lebih daripada 40 juta spons, jenama itu akhirnya berkembang ke solek, bermula dengan produk yang, diakui, membuat banyak makna: Yayasan. 

Seperti namanya, Yayasan Long-Wear Bouncing Cucian Kecantikan BeautyBlender adalah asas perlindungan penuh yang dirancang untuk menjadi perlawanan sempurna untuk spons anda. Formula ini terdapat dalam 32 warna – ia adalah nombor yang mengagumkan, tetapi ia juga perlu diperhatikan bahawa julat naungan produk baru termasuk lebih banyak warna cahaya berbanding gelap. InStyle menjangkau BeautyBlender untuk memberi komen mengenai sama ada jangkauan teduh atau tidak akan menyertakan lebih banyak nada gelap, tetapi tidak didengar semula pada masa penerbitan.

Di luar warna yang tersedia, formula itu sendiri sangat menarik. Yayasan yang ringan, disebat, dan dibina meluncur ke atas kulit anda dan mudah dicampur, dan ia tidak kek pada pipiku. Produk ini mengeringkan ke kemasan matte velveteen – untuk mereka yang baru memulakan perjalanan kecantikan mereka, bayangkan asas yang sangat matte, berat dan asas yang berseri, mandiri yang mempunyai bayi: Ia memberikan banyak liputan, tetapi meninggalkan cahaya halus. 

Kecantikan Blender
Kesopanan

BERKAITAN: Cara Menggunakan Sponge Makeup untuk Memohon Yayasan

VIDEO: 6 Produk Kecantikan Di bawah $ 12 Anda Harus Beli dari Kedai Ubat

Walaupun formula sahaja membuat produk ini kompetitif, pembungkusan juga bernilai sebutan. Asas datang dalam sesuatu yang lebih tepat digambarkan sebagai satu kes daripada botol: Apabila anda memegang botol pada sudut 45 derajat, yayasan itu dibuang ke takungan khusus di sisi kes itu. Ini menyediakan permukaan untuk pencampuran atau pengadunan dengan BeautyBlender anda, atau mana-mana alat lain yang anda gunakan untuk memohon asas. Satu-satunya kelemahan di sini adalah bahawa anda perlu membersihkan permukaan ini dengan sapu solekan sebelum membuangnya ke dalam beg solek anda. 

Saya menekan butang tiga kali untuk mengetepikan produk ke dalam takungan, tetapi saya hanya memerlukan dua pam-sedikit berjalan dengan sangat panjang. Saya mencelupkan span saya ke dalam produk dan melantunkan seluruh kulit saya untuk bersih, walaupun selesai, yang saya perlu tambah hanya mengambil masa dua minit untuk membuat. 

Adakah ia bernilai $ 40? Pasti. Kulit saya kelihatan licin dan berseri, dan konsistensi asas mudah dibasuh dari spons saya. 

BERKAITAN: Yayasan Terbaik dan Produk Sampul 2018

Adakah saya akan meninggalkan semua produk kulit saya dengan cara saya meninggalkan kuas solek saya? Mungkin tidak. Beri saya formula tepat yang sama dengan SPF 30, walaupun, dan mungkin cerita yang berbeza. 

Yayasan Long-Wear Liquid Whip Cecair BeautyBlender secara rasminya dilancarkan di Sephora.com pada 24 Julai, dan membuat debutnya di seluruh negara, pada 10 Ogos. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map