Anda Perlu Lihat Tatu Baru Frances Bean Cobain

Sudah ada banyak tindakan tattoo selebriti akhir-akhir ini. Kami telah melihat Cara Delevingne mendapatkan tatu gajah, Ariana Grande mendapatkan tatu monogram, dan Sofia Richie mendapat dua tato-salah satunya adalah laluan alkitabiah bersama dengan nama terakhirnya yang ditandatangani di telinganya. Bella Thorne, sebaliknya, mendapat “Wild Kitty” tatu pada anak lembunya.

Dan sementara tato monogram dan jari kelihatannya sebagai “perkara besar seterusnya,” Frances Bean Cobain, anak perempuan Kurt Cobain dan Courtney Love, membuat kita memikirkan semula sentimen itu (dan membawa kita ke dalam semangat Halloween) dengan tatu kejamnya yang terakhir.

BERKAITAN: 4 Produk Pewarna Mata yang Pada dasarnya cat air untuk kelopak mata anda

Spooky �� untuk @ space_witch666 #halfneedle

Foto yang disiarkan oleh Doktor Woo Tattoo (@_dr_woo_) pada

Selebriti tatu selebriti Doktor Woo (FYI: Dia melakukan tatu terakhir Cara Delevingne dan pada dasarnya Instagram terkenal pada ketika ini) berkongsi foto pada suapannya tatu baru Frances.

Seni itu kelihatan sebagai sekolah lama yang memikirkan hamparan katil, pemotongan mata, dan semua. Pilihannya sama sekali tidak mengejutkan memandangkan keistimewaan Frances untuk semua perkara yang menakutkan-bio Instagramnya termasuk “peminat filem seram” dan “getaran voodoo,” jadi anda tahu kami tidak membuatnya.

Oh, dan ingat kita bercakap tentang semua selebriti lain yang telah ditandatangani baru-baru ini? Nah, kami mendapati hari ini bahawa Maisie Williams dan Sophie Turner mendapat tats yang padan. 

Jadi siapa yang akan datang? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 50

map