Anda Telah Mendapat Lihat Pengilat Kuku Little Pony China Glaze

Tk
mylittlepony / facebook

Marianne Mychaskiw

Jun 14, 2017 @ 9:45 pagi

Bronies, equestrians, dan penggemar seni kuku, bergembira-koleksi kutu kuku My Little Pony akan datang, dan ia adalah mulia.

Untuk meraikan masa akan datang My Little Pony: The Movie Pelancaran pada bulan Oktober, China Glaze telah mencipta koleksi warna kuku 12 keping, yang menarik inspirasi dari semua kuda kegemaran anda (anda tahu, jika itu perkara anda) dan merangkumi seluruh spektrum ROYGBIV. Walaupun filem itu tidak keluar sehingga kejatuhan, anda boleh mengharapkan untuk melihat rangkaian China Glaze di kedai Ulta bermula pada bulan Julai, dengan harga $ 8 setiap botol.

Sedang amaran spoiler: Sia membuat penampilan dalam filem ini, dan telah diabadikan dalam bentuk pony dan pengilat kuku. Penyanyi itu akan menyuarakan pony yang bernama Songbird Serenade, yang sesuai di dalam bangs tanda dagangannya. Ia hanya sesuai untuk mendapatkan lakuernya sendiri, yang akan menjadi noir inky dengan glitters hologram, dan dijual dalam set dua keping bersama emas logam. Sama ada anda mematuhi peraturan Playbook Brony, atau hanya melihat dokumentari di Netflix satu malam dan pelik kami tertarik, kami pasti anda akan dapati beberapa warna untuk muat ke senjata kuku sedia ada anda. 

VIDEO: Pony Little saya Dapat Putera Baru Rawatan

Tatal ke bawah untuk melihat koleksi sepenuhnya di bawah.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 35

map