Anda Tidak Percaya Semua Kim Kardashian Adakah Sebelum Dia Meninggalkan Rumah

Walaupun sebahagian besar daripada kita cuba untuk menggodam jalan ke arah mencukur minit dari rutin kecantikan harian kami memihak kepada sedikit tidur tambahan, Kim Kardashian nampaknya berdedikasi untuk membuat ritual glamnya selagi mungkin.

BERKAITAN: Lihat Transformasi Kecantikan Kim Kardashian yang Menakjubkan

Bintang realiti mahu membiarkan peminat tentang apa yang ia ingin menjadi Kim Kardashian yang kita lihat setiap hari yang ditangkap oleh paparazzi, dan beritahu saya, ini bukan proses yang mudah. Dalam sekejap melihat video penuh panjang mendokumentasikannya setiap hari proses rambut dan solek. Kardashian mengakui ia mengambil masa dua jam untuk mendapatkan rambut dan soleknya. Ya, anda sudah mendengarnya dengan betul, dua jam!

Anda tahu, itu mungkin lebih lama daripada kebanyakan rom kegemaran anda. 

Dan itu di tangan para profesional terkemuka industri kecantikan, seperti artis solek Ariel Tejada dan hairstylist Justine Marjan yang dipaparkan di dalam klip.

Penglihatan ringkas ini agak memukau untuk ditonton, dengan ketiga-tiga yang bekerja seperti mesin yang baik untuk menunjukkan tanda tangan Kardashian setiap hari. Kardashian mempunyai keupayaan rutin sehingga dia boleh melakukan multitask dengan teks, e-mel, panggilan, dan, tentu saja, penyelidikan media sosial sementara guru kecantikannya melakukan perkara mereka. Warna kami kagum.

BERKAITAN: Ini Adakah Yayasan Kim Kardashian Memelihara Kit Rias Ia

Jadi pada masa akan datang anda melihat Kardashian dan bertanya-tanya mengapa anda boleh ‘membuat solek mata anda sebagai tepat atau meniup anda sebagai anggun, tahu bahawa bukan sahaja dia tidak bangun seperti itu, tetapi ia juga memerlukan banyak masa dan kesabaran, ditambah satu pasukan, untuk mendapatkan pekerjaan itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 50 =

map