Apa yang Berlaku kepada Amber dari Clueless? Elisa Donovan Masih Kekurangan Rambut Anda

Apabila ia datang kepada filem anak ayam, Tidak tahu mudah mendahului senarai. Semua orang berlumba-lumba atas Cher dan Dionne, tetapi ada watak lain yang patut dipuji sama. Adakah filem (dan siri TV ABC berikutnya) sama dengan Amber? Seolah-olah!

Anak perempuan berambut merah itu bukan sahaja menambah drama ke dalam campuran, tetapi dia membawa beberapa gaya yang serius. Dia tidak sebenarnya seorang Monet, sebagai Cher mencadangkan. Sebaliknya, dia menggegarkan gincu merah, penjaja, dan kepalan kepala funky (topi, kepala bulu bulu, dan lain-lain) seperti tiada yang lain. Tulang merah tumpul dengan flip sempurna di hujung akan turun dalam sejarah filem ’90an. 

Sekarang, anda mesti tertanya-tanya: Apa itu Amber Tidak tahu sehingga hari ini? Mari kita lihat apa yang telah dilakukan pelakon Elisa Donovan sejak filem yang memberikan kami sebut harga petik kecantikan kegemaran kami sepanjang masa.

“Adakah saya tersandung dalam beberapa lampu yang tidak baik?” Ahhhhh, sayang. 

Beliau telah mengambil peranan utama baru! Dia ibu kepada seorang anak perempuan bernama Scarlett. Dia juga menulis siri blog ibu bapa pada Oranglaman web. Dan jangan risau, Donovan masih di skrin. Dia muncul dalam segala-galanya dari Melissa & Joey (dengan yang lama Sabrina bintang bersama, Melissa Joan Hart) kepada siri digital NBC Dalam Gayle We Trust.

Tidak tahu Amber - 1
Arkib Photo ABC / Getty

BERKAITAN: Lihat Pakaian Paling Tidak Dianggap Cher Dari Tidak tahu!

Bahagian yang terbaik ialah dia masih mempunyai kunci yang berapi itu. Tetapi bernasib baik, dia mencampakkan eyeshadow hijau yang dingin dan berkilauan belia beliau (klik di sini untuk menghidupkan kembali hari-hari kemuliaan). Sekarang, soleknya lebih mudah dan segar. 

Selain itu, berita hanya menjadi lebih baik: Dia berkumpul dengan Tidak tahu dilancarkan untuk Festival Filem L.A. pada tahun 2014. Alicia Silverstone (Cher) dan Stacey Dash (Dionne) turut hadir.

Tidak tahu Amber - 2
Albert L. Ortega / Getty

Gg

Tidak, anda tidak betul-betul buggin‘- mereka benar-benar tidak berumur sedikit. Para pengarah harus membuat sekuel ASAP.

Tidak tahu Amber - 3
Araya Diaz / WireImage

Anda tahu anda akan membayar untuk melihat pengembaraan Cher, Dionne, dan Amber 20 tahun kemudian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 81 = 82

map