Bagaimana Guru Sekolah Ini Menukar Cara Anda Memohon Tabir Suria

Sebab nombor satu mengapa kebanyakan orang tidak memakai pelindung matahari? Menurut pengasas Supergoop Holly Thaggard, itu kerana mereka tidak suka bagaimana perasaannya pada kulit mereka.

Thaggard mengasaskan barisan pelindung matahari, yang menjual lebih daripada 1.5 juta produk tahun lepas, selepas seorang sahabat yang rapat mengidap penyakit kanser kulit. Kami bercakap dengan dia tentang pergi dari guru sekolah rendah kepada usahawan, dan bagaimana dia bekerja untuk mengubah cara orang berfikir tentang perlindungan matahari.

Bagaimana anda jatuh ke dalam ruang kecantikan??

Pada awal 30-an saya, kawan rapat didiagnosis dengan kanser kulit. Pada masa itu, salah seorang kawan kuliah saya yang sedang menjalani kediaman dermatologinya. Dia menjelaskan kepada saya bahawa kerosakan UV adalah kumulatif, dan pengalaman ini dengan kanser kulit mungkin disebabkan terlalu banyak waktu di bawah sinar matahari tanpa matahari sepanjang hari sekolah.

Mentol lampu pergi. Saya menyedari bahawa semasa karier saya sebagai guru kelas tiga, saya tidak pernah melihat pelindung matahari di kampus sekolah kami, walaupun pada hakikatnya pelajar (dan guru!) Berada di luar semasa jam UV puncak dan selepas sekolah dalam sukan.

Ibu bapa saya adalah kedua-dua usahawan, dan saya membesar mendengar pemasaran dan jualan kaset dan membaca cerita keusahawanan untuk membina perniagaan. Saya selalu suka mencipta, dan idea-idea datang dengan mudah. Saya suka melakukan perkara dengan cepat. Oleh itu, apabila saya berfikir tentang ketakutan kanser rakan saya, saya segera mengenali bagaimana kanser kulit yang berbeza-berbanding dengan kanser lain-bahawa produk sebenarnya diperlukan untuk pencegahan.

BERKAITAN: Bagaimana Rita Hazan Rose ke bahagian atas Permainan Warna Rambut

Bagaimana anda membuat konsep Supergoop?

Sewaktu saya mengkaji industri penjagaan matahari, saya mempelajari nombor satu sebab mengapa orang tidak menyukai SPF adalah bahawa ia tidak berasa baik pada kulit. Saya menjadi terobsesi dengan idea untuk mewujudkan rumusan ramuan bahan, bersih, terasa baik-SPF bahawa orang ingin memakai setiap hari, hujan atau bersinar.

Konsep asal saya ialah meletakkan formula Supergoop pertama kami-Setiap hari SPF 50-ke bilik darjah sekolah di seluruh Amerika. Apa yang saya ketahui dengan cepat adalah kerana ia diklasifikasikan sebagai ubat over-the-counter, SPF sebenarnya tidak dibenarkan di kampus sekolah di seluruh Amerika. Penjagaan matahari adalah kategori yang sangat mengantuk pada tahun 2008, dan sekolah juga tidak bersedia untuk mendengar bahawa ia adalah tanggungjawab mereka untuk mengajar kebiasaan yang sihat ini. Saya dengan cepat berputar dan mengajar diri saya perniagaan runcit. Saya melihat kepada peruncit seperti Sephora, yang ingin membantu menceritakan kisah kami dan yang benar-benar mahu membantu mendidik pengguna tentang kepentingan SPF harian, sepanjang tahun. Lagipun, kami berada dalam misi besar untuk mengubah cara dunia berfikir tentang pelindung matahari! Masih hari ini, Sephora telah menjadi runcit dan rakan kongsi luar biasa dalam pendidikan untuk kami. Apa yang paling menarik dalam perjalanan kita ialah kita kini akan datang bulatan penuh dalam melancarkan Ounce by Ounce-sebuah program pemberian untuk meletakkan pelindung matahari di sekolah di seluruh Amerika dengan matlamat mencapai 1,000 bilik darjah pada 2018.

VIDEO: Satu Daripada Balsem Bibir $ 3 ini Dijual Setiap Kedua Di Dunia

 

Bagaimanakah anda menukar landskap ketika datang ke produk kecantikan??

Saya selalu terinspirasi oleh rutin pagi spektrum penuh kerana ia sejajar dengan misi kami SPF setiap hari. Kami telah berada di hadapan untuk mewujudkan kategori baru untuk perlindungan matahari. Kami benar-benar slip SPF ke dalam semua yang kami lakukan untuk menyampaikan beberapa produk yang paling indah dan unik yang membolehkan pengguna memohon dan memohon semula SPF mereka lancar sepanjang hari.

Kami adalah SPF organik kimia pertama di Amerika Syarikat yang tidak sah beberapa bahan kimia yang paling kontroversial hari ini seperti propylene glycol dan oxybenzone. Kami mengisi ruang putih yang besar dalam membolehkan pengguna pilihan penghantaran unik untuk mendapatkan SPF dalam rutin harian mereka. Sebagai contoh, Makeup SPF 50 Defense Refresh Makeup Mist dan SPF 40 Mineral Setting Powder, yang kedua-dua kegemaran Sephora, memberikan cara mudah untuk memohon semula SPF anda pada pertengahan hari tanpa mengacaukan solek anda. Kami tidak tahu betapa siapnya dunia ketika kami melancarkan tahun ini Unscreen Sunscreen. Formula ini secara ajaib hilang apabila disentuh, dan ia beregu sebagai primer solek yang hebat-tentu saja, dengan spektrum luas SPF 40. Kami menyampaikan kedua-dua bahan kimia organik dan 100% mineral / fizikal berkuasa pilihan perlindungan matahari untuk pengguna yang sedar pilihan bahan bersih tetapi tidak mahu mengorbankan bagaimana produk mereka terasa pada kulit. Ia cukup menarik untuk mencipta kategori baru.

Apa masa “aha” anda apabila anda menyedari bahawa syarikat anda benar-benar berjaya?

Saya selalu percaya bahawa para usahawan begitu diberkati dengan keupayaan untuk berfikir secara positif, sehingga setiap saat kecil yang kecil sepanjang jalan merasakan seperti anda telah membuatnya. Saya tidak pernah berfikir bahawa sesuatu tidak boleh dilakukan, jadi segala-galanya kepada saya selalu dirasakan seperti kemenangan besar. Pada tahun 2007, kami telah dianugerahkan Segitiga Emas oleh Akademi Dermatologi Amerika, dan saya diberi peluang untuk bercakap dengan lebih 2,000 ahli dermatologi pada persidangan tahunan mereka. Saya masih ingat pada masa yang kita buat, tetapi kita masih belum runcit! Kami telah mengikuti kemenangan itu dengan banyak lagi kejutan yang luar biasa dan sejenis sepanjang jalan yang menyatukan semua obsesi saya dengan SPF dan mengubah cara dunia berfikir tentang pelindung matahari.

Apa rutin kecantikan anda?

Saya bersenam, minum banyak air, dan mengambil makanan tambahan vitamin D setiap hari. Saya selalu percaya bahawa bukan sahaja apa yang anda pakai pada kulit anda, tetapi juga apa yang anda makan dan minum dan cara hidup anda adalah sebahagian daripada rutin kulit yang sihat. Pada waktu pagi ketika kulit saya terasa kering atau pada hari perjalanan, saya mengepul penyembur Elephant Protini Drum dengan Supergoop baru kami! Skrin Matahari yang tidak kelihatan SPF 40 untuk kedua-dua spektrum luas perlindungan UVA / UVB / biru dan manfaat penyebaran yang disampaikan. Rumusannya adalah sihir matanya yang tidak kelihatan ghaib. Seterusnya, saya memohon dengan Beautyblender Supergoop kami! Krim CC dalam naungan cahaya sederhana untuk menenangkan nada kulit saya, dan sapukan beberapa titisan Advanced Supergoop kami! Krim mata. Saya menetapkan segala-galanya dengan serbuk penetasan Mineral 100% Invincible SPF 40 100%. Maskara Dior kecil dan gincu NARS dipasangkan dengan SPF 50 Lipscreen kami, dan saya keluar dari pintu!

Apa yang akan datang untuk jenama anda?

Lebih banyak lagi! Saya bermimpi tentang SPF dan membawanya ke tempat-tempat yang tiada siapa yang pernah berfikir sebelum ini. Inovasi produk kami adalah jenama kami yang paling terkenal, dan kami tidak merancang untuk mula mengecewakan sekarang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − = 22

map