Bagaimana Lily-Rose Depp Menjadi Baller Baru Kecantikan

Pada persembahan Chanel Haute Couture di Paris, model berarak melintasi lantai cermin dalam sut tweed dan gelang kaki mutiara, menghadapi serius sebagai sentinel. Tetapi apabila Lily-Rose Depp, 17, meluncur dalam gaun petal-pink berlipat, pelakon muda itu tersenyum lebar dan mengedipkan mata. Ia adalah satu rehat yang curang dengan konvensyen pameran fesyen, dan penonton, iPhones tinggi, menyukainya.

“Keluarga saya berada di acara itu, jadi saya tersenyum ketika melihatnya dan mula ketawa,” jelasnya sambil mengobrol dengan telefon dari Los Angeles. “Runway berjalan bukan apa yang biasa saya lakukan.”

Kurang pengalaman catwalk Depp tidak menghalang Karl Lagerfeld daripada memeluknya dengan cara yang besar. Pereka bentuk sentiasa menyukai personaliti dengan, baik, keperibadian, dan kecantikan ukuran pintunya memilikinya. Selain mengakhiri acara couture dengan mengepung lengan bilik dengan tangan Depp, Lagerfeld mengetepikan wajah Chanel No. 5 Eau, sebuah minuman beralkohol yang paling terkenal di dunia, dan Coco Rouge Gloss, bibir baru jenama yang didambakan bersinar.

VIDEO: Transformasi Kecantikan Lily-Rose Depp

“Saya fikir saya bermimpi apabila mereka bertanya,” kata Depp yang menyertai pertandingan wanita pitchwomen yang bukan hanya ibunya, Vanessa Paradis, yang merupakan lagu lama Chanel, tetapi Gisele Bündchen, Nicole Kidman, Keira Knightley, dan Kate Moss. Depp pertama kali bertemu dengan Lagerfeld ketika dia baru berusia 8 tahun dan kemudian memodelkan cermin mata hitam untuk Chanel ketika berusia 15 tahun. “Dia sangat turun-ke-bumi,” katanya. “Dia memperlakukan semua orang dengan cara yang sama-dengan rasa hormat yang tulus.”

Dalam gambar dan video, Depp mungkin kelihatan seperti sehelai gadis, seperti yang rapuh dengan bunga-bunga senamannya, tetapi dia bertekad untuk menjadi orang tersendiri walaupun ada keturunannya yang terkenal. (Ayah, seperti yang diketahui oleh semua orang, adalah Johnny Depp.) “Apa sahaja yang anda mahu, anda patut pergi,” katanya. “Apa pun yang ada di kepala anda, anda boleh mencapainya.” Tahun lepas, dia mengambil bahagian dalam Kebenaran Diri Sendiri, satu projek fotografi yang melibatkan individu, termasuk Cara Delevingne dan Rosie O’Donnell, yang mengenal pasti apa-apa selain daripada 100 peratus lurus. Perisytiharan Depp tentang kecairan jantina mendapat tajuk utama, tetapi dia mengecilkannya. “Masa berubah,” katanya ketika berita itu pecah. “Kanak-kanak tidak perlu melabelkan seksualiti mereka.”

Depp menyerlahkan kepada pelan induk keluarga dengan cara lain juga. Apabila ibu bapanya adalah remaja, masing-masing keluar dari sekolah menengah untuk mengejar mimpi-mimpinya yang menunjukkan perniagaannya-ayahnya bertindak dan ibunya menyanyi dan memodelkannya, sebagai burung sangkar dalam komersial wangian untuk Chanel’s Coco. Anak perempuan mereka baru-baru ini mengikuti fokusnya dalam kerjaya filemnya.

Seperti ayahnya (dan Meryl Streep, salah seorang pelakon kegemarannya), Depp suka skrip tidak konvensional. Pengarah Kevin Smith, yang paling terkenal Kerani, membuangnya dalam filem baru-baru ini, Yoga Hosers. Depp bersungguh-sungguh memainkan pekerja toko yang menyelamatkan Kanada dari sosej fasis animasi kecil (atau sesuatu seperti itu). Filem ini tidak diterima dengan baik, tetapi peminat di laman ulasan filem Rotten Tomatoes yang dipanggil Depp “kehadiran skrin magnet.” Dalam tahun lepas Planetarium, dia membintangi Natalie Portman sebagai media muda sebelum Perang Dunia II Paris, dan di Penari itu, satu lagi masa, dia menggambarkan Isadora Duncan, pelukis Amerika yang pertama. “Saya tidak benar-benar menetapkan satu peranan,” katanya.

Lily Rose Depp Chanel
David Mushegain / Courtesy Chanel

Walaupun Depp menyesuaikan diri dengan orang yang berbeza, dia juga mempunyai bentuk shifter dalam kehidupan sebenar: Venice Beach tomboy yang ditiup satu hari, seperti yang ditangkap dalam foto-foto ini oleh rakannya, David Mushegain, dan pinggan fesyen Parisienne yang kecil. Bercakap dengan pemberita di Festival Filem Cannes, dia berpindah dengan mudah antara bahasa Perancis yang sempurna dan bahasa Inggeris, yang mencerminkan dua dunia yang dibesarkannya. “Saya fikir kedua-dua kebudayaan sentiasa bersama saya,” katanya. “Saya suka sisi bebas Paris-dapat berjalan di mana-mana, dan keluarga saya ada di sana. Tetapi L.A adalah benar-benar tempat saya dewasa. Saya pergi ke sekolah di sana, semua rakan zaman kanak-kanak saya ada di sana. Saya selalu terlepas satu tempat apabila saya berada di tempat lain. “

Menjadi muka untuk Chanel Beauté datang dengan mudah kepada remaja, yang menawarkan pekerjaan termasuk mendapatkan tip-tip secara langsung dari pro seperti Lucia Pica, makeup kreatif dan pereka warna global Chanel. “Saya selalu menjadi alat solek, walaupun ketika saya masih kecil,” kata Depp, yang mula memakainya pada umur 13 tahun, dia kini menganggap “jenis muda.” “Ibuku akan bersiap-siap, dan saya akan bertanya artis solek untuk meletakkan gincu atau lip gloss pada saya. “

Kerana ibu bapanya dan keindahannya yang bercahaya, Depp telah menarik minat orang-orang fesyen bersama-sama dengan 2.5 juta peminat Instagram yang lada bahagian komennya dengan hati dan ciuman dan menggantung setiap jawatannya. Walaupun perhatian dan kasih sayang, Depp sedar bahawa dia masih remaja, hanya mencari jalannya di dunia. “Saya bukan orang yang sempurna,” katanya sebelum melompat telefon. “Saya mempunyai masalah saya sendiri. Anda hanya perlu menjadi yang anda dan menjadi versi terbaik itu. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − 81 =

map