Bagaimana Melangkah Berlian Rubah sepenuhnya Rutin Alis saya

Apabila saya mula-mula berambut perang, saya melakukan dua kali ganda setiap kali saya melihat di cermin selama kira-kira dua minggu. Saya berasa seperti saya secara kekal memakai rambut palsu, dan saya fikir kebingungan yang saya alami sepanjang penampilan saya adalah kerana ia jadi berbeza daripada warna coklat semulajadi saya. Tetapi sesuatu yang tidak betul, dan selepas lebih cemas memandang ke cermin daripada yang saya mahu mengakui, saya mendapati pelakunya. Kening saya.

Kerana rambut saya lebih ringan daripada yang pernah ada dalam hidup saya, warna alis saya kini tidak aktif. Alis gelap dan trend rambut berambut perang paling jelas kelihatan hebat (lihat Cara Delevingne untuk bukti visual), tetapi perbezaan antara akar saya dan alis saya terlalu tajam.

Saya pertama kali menyedari selepas berbual dengan artis solek dan Duta Kesenian Kebangsaan Chantecaille Eddie Hernandez, yang kemudiannya (bersyukur!) Memenuhi saya beberapa petua untuk mendapatkannya dengan betul dan itu akan memudahkan saya ke dalam warna rambut saya yang baru.

BERKAITAN: Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Mendapatkan Suntikan Bibir

“Kening yang lembut dan rambut berambut perang adalah gabungan moden dan benar-benar menambah struktur dramatik dan membingkai muka,” jelas Hernandez. “Blondes sepatutnya mencari produk alis yang hampir ashy dengan tiada kesan merah untuk kesan mendalam yang paling asli yang tidak akan mengoksidasi menjelang akhir hari.”

VIDEO: Warna ikonik: MAC Lip Liner dalam Rempah

Dia mencadangkan taupe, yang merupakan warna neutral yang memukau yang boleh digunakan pada semua orang-dari wanita dengan rambut berambut perang kepada wanita dengan rambut hitam. Anda boleh mencari teduhan di pensil, serbuk, dan gel.

Selain itu, Hernandez juga berkata bahawa anda juga boleh mencari warna gincu yang merupakan teduhan atau dua yang lebih ringan daripada warna kening semula jadi anda untuk melembutkan penampilannya, atau hanya mencapai gel alis yang jelas, seperti Gel Perfecting Gel Kening Chantecaille ($ 40 ; net-a-porter.com), untuk membersihkan alis tanpa mengubah warna.

Walaupun saya biasanya meraih Pensil Alis Laura Mercier di Blonde, saya bertukar untuk warna yang paling taupe dan pergi dengan Ash Blonde ($ 24; nordstrom.com). Teras dengan gel alis Chantecaille, ia membuat dunia perbezaan. Satu lagi pilihan yang tidak gagal? Anastasia Beverly Hills Brow Definer $ 23; sephora.com).

BERKAITAN: 4 Mascaras Yang Membuat Luka Anda Tumbuh Super Panjang

Bagaimana untuk menarik mereka dan apa produk yang anda pilih juga bergantung kepada masalah alis peribadi anda dan jenis alis anda. “Pensil yang sangat halus dapat digunakan dengan jimat untuk menambah penampilan sebatan berus kecil dalam bidang yang lebat,” katanya..

“Serbuk sangat baik untuk mereka yang mempunyai kening yang sangat nipis yang memerlukan sedikit peningkatan dalam kepenuhan dan warna kerana mereka menambah pigmen pada kulit di bawah rambut kening. Gels dan tints sangat baik untuk kemudahan kerana mereka biasanya digunakan melalui berus yang datang ke rambut tempat pada masa yang sama. Versi jelas boleh digunakan untuk hanya memegang alis di tempat tanpa menambah warna untuk rupa penyelenggaraan yang rendah, sementara tints dan pomades sempurna untuk pemula mencari alis yang lebih ringan atau lebih gelap. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 8 = 18

map