Bagaimana Percaya Apakah Transformasi Makeup Pikachu ini?

Ingat Chrisspy, artis solek yang berbakat yang baru-baru ini mencatatkan bahawa super meyakinkan, sedikit mengganggu tutorial Dory? Nah, vlogger kecantikan itu kembali lagi, kali ini sifar pada kegilaan Pokemon Go kini menyapu bangsa.

BERKAITAN: Transformasi Makeup Dory ini Akan Meninggalkan Anda Tidak Terpengaruh

Kemunculannya yang paling baru-baru ini ke dalam “kecantikan telah menjadi pelik” melibatkan mengubah dirinya menjadi Pikachu yang menggemari. Apabila anda mula-mula melihat Pikachu pada video, mudah untuk mengira watak kuning untuk haiwan boneka, tetapi tidak – itu Chrisspy sendiri. Dan ketika dia mula bercakap sambil memakai kostum? Mari kita katakan perkara menjadi sedikit pelik.

Untuk melengkapkan pandangannya, dia mula-mula memakai topi botak dan menutup alisnya dengan gam, pembetulan warna dan concealer supaya mereka tidak akan menunjukkan. Dia juga menggunakan cat kuning, merah, biru, oren, hitam dan putih dari M.A.C. dan Mehron, serta pelbagai eyeliners untuk membantu membuat beberapa panduan untuk wajah Pikachu. Mata dan telinga dicetak pada kertas pembinaan.

Inilah kicker: apabila Chrisspy mencadangkan tutorial ini, ia adalah kali pertama dia cuba mencipta rupa dan “menyeberanginya” tanpa mengetahui bagaimana ia akan berubah. Gadis itu mempunyai bakat yang serius.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 36 = 37

map