Bagaimana Powder Enzim Rumpai Tatcha Berubah Cara Kita Mengelupas

Pengelupasan adalah perkataan menakutkan bagi orang yang mempunyai kulit sensitif. Walaupun tindakan membersihkan kulit mati secara teratur dari kulit anda dapat mengurangkan kekeringan, bintik-bintik gelap, jerawat, dan tekstur yang tidak sekata, banyak fizikal (lulur untuk anda dan saya) dan pengelupasan kimia boleh terlalu kasar dan menjengkelkan.  

Tatcha’s Rice Enzyme Powder ($ 65; Sepohra.com) adalah satu produk yang menukar jenis kulit yang sensitif ke peminat yang melegakan dan bukti dalam busa berwarna krim diaktifkan. Sejak dilancarkan pada bulan Mac 2012 sebagai salah satu produk asal dalam koleksi Tatcha, Serbuk Beras telah mendapat kultus berikut dan juga mengira Duchess Meghan Markle di kalangan peminatnya. 

BERKAITAN: Bagaimana Palet NAKED Bergegar Urban Menjadi Eyeshadows Paling Popular Pernah 

“Sukar untuk mengetahui kesannya apabila kami melancarkannya,” kata pengasas dan CEO Tacha, Victoria Tsai. “Dalam satu tangan, pengelupasan harian yang lembut adalah benar-benar salah satu perkara yang paling berkhasiat yang boleh anda lakukan untuk kulit anda. Pada yang lain, kami mempunyai persepsi yang kuat di Amerika Syarikat untuk pengelupasan sebagai penggosok mingguan yang kasar – kami tidak pasti mereka akan terbuka kepada idea pengelupasan setiap hari, atau exfoliant yang tidak merasakan ia menggaru kulit. Kami benar-benar mahu mengajar wanita bahawa pengelupasan tidak perlu menggaru atau terbakar. ” 

Apabila Tsai mula membina serbuk enzim pada tahun 2008, semua orang mengatakan kepadanya bahawa dunia Barat tidak mempunyai minat terhadap keindahan Jepun atau Timur kerana mereka hanya mahukan teknologi di mana mereka boleh “merasakan pembakaran” pada kulit mereka. Sepuluh tahun kemudian, dan Tatcha membuktikan pembaziran salah dengan tempat yang kini kekal dalam landskap kecantikan di U.S.. 

VIDEO: Salah satu daripada $ 3 Lip Balm ini Menjual Setiap Kedua Di Dunia 

 

Secara umumnya apabila anda mendarat, anda tidak mengubah apa-apa, sebab itulah inti Enzyme Powder telah kekal sama dalam enam tahun sejak dilancarkan pertama kali. Bahawa dikatakan, peminat produk akan teruja untuk mendengar bahawa pengelupasan kegemaran mereka akan menjadi lebih baik tidak lama lagi. “Di Jepun, ada falsafah yang indah dipanggil kaizen, yang bermaksud untuk membuat perubahan yang kecil dan berterusan dalam mengejar kesempurnaan, “jelas Tsai.” Satu versi baru dan indah dari The Rice Polish dalam semua empat rasa sebenarnya dilancarkan pada 31 Julai. Ia akan merangkumi Kompleks Hadasei-3, ia pH neutral, dan menggunakan pengisar ultra-halus bran beras untuk membuatnya bahkan foamier dan creamier. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 68

map