Bahan Ramuan Ini Boleh Menghapuskan Breakouts Anda Untuk Baik

Sulfur Acne Products Lead
Getty Images

Marianne Mychaskiw

30 Dis 2016 @ 12:00 petang

Bau lucu, hasil dramatik yang serius. Sekiranya anda masih belum memasukkan produk jerawat yang terinfeksi sulfur ke dalam rejim anda, anda akan mahu mengenali pelbagai topeng, serum, dan rawatan tempat yang termasuk ramuan wira. “Sulfur adalah salah satu bahan aktif yang terbaik untuk membersihkan jerawat disebabkan oleh ciri-ciri anti bakteria semulajadi,” jelas ahli estetik Emme Diane. “Ia mempunyai keupayaan untuk mengeluarkan kotoran dari kulit, termasuk minyak berlebihan, dan membantu membersihkan liang-liang dan menjelaskan kulit.” Oleh kerana sulfur juga anti-radang, jenis kulit sensitif (termasuk kulit dengan rosacea) tidak akan menjadi lebih teruk lagi. Anda tidak perlu menukar apa-apa dalam barisan produk sedia ada anda, walaupun berhati-hati jika anda sudah menggunakan satu tan bahan jerawat yang aktif seperti benzoyl peroksida atau asid salisilik. Terlalu banyak rawatan yang agresif boleh menyebabkan kulit kering, dan akibatnya, pemulihan rebound-ya, mereka adalah satu perkara…

Dan adakah bau itu? “Ia seperti cilantro atau petrol dalam erti kata bahawa orang suka atau benci, tidak ada di antara mereka.” Kebanyakan persiapan sulfur tidak ada di mana-mana seperti biasa seperti dulu, tetapi hidung sensitif akan selalu melihatnya, “tambah Diane. “Membersihkan kulit selepas menggunakan topeng belerang harus mengeluarkan kebanyakan bau.” Rawatan tempat dan serum boleh dibasuh dari pagi ke pagi, dan sekiranya anda masih menangkap bau, cuba mengikuti toner. Kami menyusun senarai produk terlarut belerang yang terbaik yang boleh menenangkan penembusan mana-mana tahap intensiti. Teruskan membaca untuk berbelanja setiap sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 24 =

map