Bantal Anti-Kedutan ini Telah Beratus-ratus Ulasan Bintang 5 di Amazon

Tidur kecantikan adalah lebih banyak daripada menjaga mata anda ditutup selama lapan jam setiap malam. Bukan sahaja jumlah rehat anda dapat memainkan peranan dalam bagaimana kulit anda kelihatan, tetapi kedudukan tidur anda juga memberi impak kepada penampilan garis-garis halus dan kedutan. Sekiranya anda mempunyai sisi atau tidur perut, tekanan berterusan berbaring di wajah anda akan menarik kulit dan menyambut garis tidur. Itulah sebabnya kecantikan kecantikan mengesyorkan tinggal di belakang sepanjang malam. Tetapi itu pasti lebih mudah dikatakan daripada dilakukan.

Nasib baik, terdapat bantal yang boleh membuat tidur di belakang anda lebih mudah. Dan ada satu khususnya pengguna Amazon yang akan menjadi gila. Ia dipanggil YourFacePillow ($ 60; amazon.com). Ia mempunyai asas segi empat sama seperti bantal normal, tetapi dua unjuran di sisi menyokong kepala anda dan menggalakkan anda untuk tidak melancarkan. Bantal tercinta lembut dan selesa, berkat kusyen busa memori. Dan ia termasuk penutup boleh tanggal yang boleh dibasuh dan digantikan sekerap yang anda mahu.

VIDEO: Bagaimana untuk Menjaga Wide Awake

 

Yang paling penting, pelanggan memuji untuk benar-benar membuat tidur di belakang anda menyeronokkan dan mengurangkan penampilan garis halus. Dan mereka yang bergelut dengan jerawat mendapati peningkatan dalam kulit mereka selepas belajar tidur di belakang mereka. Sekarang jika kita hanya boleh mematahkan tabiat kita untuk memukul butang tunda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − = 30

map