Bar Sabun Adakah Membuat Comeback: 10 Kami Suka Sekarang

Bar Soap
Kesopanan

Sarah Walter

01 Dis 2014 @ 3:30 petang

Dengan semua pilihan cuci badan yang kini berada di pasaran, anda mungkin telah menurunkan sabun bar semata-mata untuk paparan, atau untuk menyediakan penginapan seperti hotel untuk tetamu rumah. Tetapi seperti dengan penjaja dan bahagian bawah bilah, sabun bar membuat kemunculan kembali, jadi melepaskan sabun dari pembalut halus dan mengambilnya untuk memandu ujian-standard kecantikan ini lebih baik dari sebelumnya.

PHOTOS: 10 Masker Keajaiban yang Akan Mengubah Kulit Anda

10 formula pelbagai tugas ini tidak hanya akan menghilangkan kotoran, minyak, dan kuman. Terdapat sebiji sabun untuk setiap keperluan kecantikan, mulai dari transformatif (FatGirlSoap) kepada mewah (Tory Burch yang ditetapkan dalam bau jeruk / vetvier-spiked). Untuk kemewahan bercuti yang menghairankan dengan harga yang berpatutan, dekompres dan berbuih dengan 10 sabun kegemaran kami. Percayalah: Anda tidak akan menyimpannya lagi kepada tetamu anda.

PHOTOS: Sabun Bar Kegemaran 10 kami

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 + = 67

map