BareMinerals Telah Membuat Mencari Yayasan yang Sempurna Lebih Mudah

Mencari perlawanan asas yang sempurna adalah sebab mengapa anda akan mendapati kami menghabiskan terlalu banyak masa di lorong solek. Jatuh pada formula yang tepat yang tidak hanya mempunyai kemasan yang anda inginkan, tetapi juga berpasangan dengan kulit dan kelakuannya adalah perjuangan besar-besaran.

Untungnya, BareMinerals ingin membuat perbelanjaan untuk asas lebih mudah-dan kami maksudkannya; anda tidak perlu meninggalkan katil anda. Aplikasi baru MADE-2-FIT jenama (dengan kerjasama MatchCo) adalah alat genius yang membolehkan para pengguna mencari naungan sempurna mereka dan kemudian mempunyai botol yang dihantar ke pintu mereka.

BERKAITAN: Bagaimana Berpeluh-Bukti Yayasan Anda Musim Panas ini

Begini cara kerjanya: Ketik telefon kamera anda beberapa kali ke atas sekeping kertas putih, kemudian lakukan perkara yang sama pada beberapa mata kulit anda termasuk kedua-dua belah dahi dan rahang jari anda. Teknologi aplikasinya kemudian akan menganalisis nada kulit anda dan memperoleh naungan BareMinerals Fresh Faced Foundation, yang dijual seharga $ 49, yang disesuaikan dengan kulit anda..

TK
Kesopanan

VIDEO: Kos sebenar Mikroblading dan Prosedur Kecantikan Lain

Yayasan Faced MADE-2-FIT yang segar adalah formula cecair kaya anti-oksida yang bebas minyak yang juga dibungkus dengan bahan-bahan anti-penuaan yang berkesan. Ia membolehkan liputan yang boleh dibina, sama ada anda mahukan asas semata-mata atau penuh.

Anda boleh memuat turun aplikasi MADE-2-FIT sekarang iPhone dan iOS di kedai aplikasi Apple.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map