Barisan Frasa Baru Drew Barrymore Direka untuk Hari Berlaku Terakhir

Drew Barrymore Flower Beauty Fragrance
Noam Galai / Getty Images

Dianna Mazzone

Jul 31, 2018 @ 1:00 petang

Menyalahkannya pada kimia badan, tetapi wangian-tidak kira bagaimana high-end-tidak pernah kelihatan berlama-lama kepada saya lebih daripada satu jam. Sekiranya saya benar-benar pergi ke padang gila pada waktu pagi, saya mungkin bernasib baik dan masih dapat mengejar seketika semasa makan tengah hari. Tetapi sayangnya, saya tidak pernah menjadi salah satu daripada orang-orang yang bertuah, berbau harum yang dapat menghabiskan sepanjang hari menyelubungi awan aroma. (Saya tahu, saya tahu-menyanyikan lagu-lagu biola kecil.)

BERKAITAN: 5 Produk Kecantikan Drew Barrymore Swears By

Biarkan ia ke Drew Barrymore untuk mencipta anekdot. Yang terbaru dari barunya, Flower Beauty, adalah koleksi wangian enam bahagian yang dipanggil “Pretty Deadly.” Ia terdiri daripada tiga aroma bunga pedas, yang semuanya diberikan dalam bentuk eau de parfum dan kabus badan. Dan inilah bahagian sihir: saya dapati bahawa jika dua kali ganda pada wangian tunggal dengan menyembur pada badan kabus versi pasca mandi, kemudian memohon eau de parfum sebagai normal, bau ini berlangsung sepanjang hari. Ya, betul.

Sudah tentu, anda juga boleh memakai mereka masing-masing bersendirian atau mencampur-campur dan menenun parut-parut dan kabus untuk membuat combo yang unik. Tetapi jika, seperti saya, anda memerlukan insurans tambahan sedikit, dengan menggunakan dua bentuk bau yang sama adalah jumlah permainan changer. Beli koleksi itu, di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map