Batu-batu Sabun ini Akan Membuat Bilik Mandi Anda Jadi Cantik

Lihat salah satu koleksi sabun terbaik yang pernah wujud: Batu Sabun Classic PELLE.

Set Hadiah �� #soapstonesbypelle

Foto yang disiarkan oleh Jean & Oliver Pelle (@penghasilkan reka bentuk) pada

Batu sabun ini dibuat oleh studio reka bentuk indie yang berpusat di Brooklyn, PELLE Designs, dan dibuat daripada sabun gliserin dan ramuan sabun berasaskan sayuran yang semula jadi. Dalam penerangan produk setiap sabun, pencipta menjelaskan bahawa mereka telah diilhamkan oleh “batu permata yang semulajadi,” seperti Rose Quarts dan Aquamarine, serta batu metamorf seperti Jade dan Onyx.

BERKAITAN: Cara Memakai Kecantikan Rainbow Tanpa Memaksa

Anda boleh membelinya sebagai satu set untuk $ 96, gambar di atas, atau secara individu untuk $ 12. Batu sabun datang dalam pelbagai saiz dan boleh didapati di Jade, Crystal, Citrine, Aquamarine, Rose Quarts, Amber, Onyx, dan Boulder.

Kami gembira kerana mereka menyebutkan sabun tersebut dimaksudkan sama ada digunakan atau dipamerkan, kerana kita akan menghadapi masa yang sukar dengan sesuatu yang begitu cantik. Ada juga wangi dengan minyak pati (sama ada kayu putih atau kapur barbar), supaya mereka boleh berganda sebagai wangian rumah ringan jika anda memutuskan untuk menyimpannya sebagai hiasan sahaja.

PELLE diasaskan pada tahun 2011 oleh Jean dan Oliver Pelle dan mereka membuat satu tan barangan, termasuk lampu, perabot, hiasan rumah dan, jelas, sabun. Anda boleh membeli barang-barang mereka dalam talian, dan ia juga boleh didapati di muzium dan butik di seluruh dunia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 43

map