Becca Cukup Membuat Menemukan Luka Lembut Sempurna Anda Lebih Mudah

Mencari bibir bogel anda yang sempurna boleh disamakan dengan kisah Goldilocks dan tiga beruang. Satu gincu terlalu gelap, satu terlalu ringan, satu lagi menyilang terlalu jauh oren. Setiap lawatan ke Sephora meninggalkan lengan kami kelihatan seperti pukulan pelukis pelukis blogger apabila kami cuba mencari satu pun hanya betul.

Di sini datang Becca untuk menyelamatkan hari ini, dan mengambil tekaan dari keseluruhan proses. Jenama Insta yang terkenal dengan kegemaran setiap orang melancarkan koleksi bibir bogel yang paling luas yang pernah kita lihat, dengan perlawanan yang dijamin untuk setiap warna kulit spektrum.

Peribadikan ciuman anda dengan bayangan telanjang yang sempurna dari koleksi Balsem LUMANG BARU Lush BARU! Dirumuskan dengan minyak jojoba #BECCALushLip kami direka untuk mengekalkan bibir anda dipelihara, terhidrat, dan dicuci sepanjang hari. Terdapat dalam lapan warna boleh dibina esok secara eksklusif di BECCACosmetics.com dan @ultabeauty. �� Shades yang ditunjukkan (dari pergelangan tangan): Café au Lait, Halia Vanille, Almond Fraise, Chai Creme, Coklat Susu, Hazellnut Panggang, Ganache Cherry dan Violet Hitam.

Pos yang dikongsi oleh beccacosmetics (@beccacosmetics) pada

BERKAITAN: Gincu Nude ini Diuji pada 25 Nada Kulit yang berbeza

Pertimbangkan Balm Warna Lembut Lendir yang baru hasil akhir balm bibir kesayangan anda dengan nada kuning yang tawar yang paling nyaring yang pernah kita lihat. Setiap lapan warna mempunyai liputan yang boleh dibina, jadi anda boleh pergi semata-mata atau sengit seperti yang anda inginkan, dan kerana formula itu disuntik dengan ramuan yang baik untuk anda seperti minyak jojoba, ia menghidrat sebagai balm bibir yang jelas yang anda lapangkan sebelum katil.

VIDEO: Best Beauty Buys Warna Ikon: MAC Lip Liner in Spice

Ambil sebuah tiub sekarang di ulta.com, berharga $ 22 setiap satu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − = 54

map