Berikut ialah Cara Memotong Masa Pengeringan Rambut Anda Separuh

Untuk sebahagian besar, tuala adalah salah satu produk seksi-kurangnya dalam kategori rambut. Anda memilih warna kegemaran anda atau sepadan dengan bilik mandi anda, memerah atau balut kain lembap basah anda sehingga mereka tidak lagi menetes, dan teruskan dengan pagi anda. Tetapi sentimen anda terhadap bilik mandi penting adalah semua untuk berubah.

Berikut adalah kemas kini yang terikat dengan cepat menggoda jalan masuk ke dalam rutin anda: DreamDry’s Dream Turban ($ 30; dreamdry.com). Tidak cukup tuala, bukan selimut, fabrik tambahan mewah yang mempunyai tekstur tekstil yang telah diuji dan terbukti menyerap lebih banyak air dari rakan-rakan tuala kapas sehingga waktu pengeringan dipotong separuh. Pertimbangkan minit-minit tambahan lebih banyak masa untuk memukul tunda di waktu pagi.

BERKAITAN: Bikin rambut basah ke rambut kering sebenarnya berfungsi?

Tuala Dry
Kesopanan

Sekiranya anda mempunyai rambut tebal, anda mungkin ragu-ragu, dan betul. Sebagai seseorang yang rambutnya berliang sehingga pengeringan udara adalah urusan sehari-hari, saya biasanya menggunakan pengeringan, yang masih tidak berfungsi dengan cepat. Membungkus rambut saya di dalam serban kabur ini sebenarnya menumpahkan masa saya pukulan kering dan rambut saya kurang jelas apabila saya menggunakannya sebelum pengeringan udara.  

Lebih baik: Bungkus kepala ini boleh melakukan lebih daripada mendapatkan pekerjaan yang dilakukan, tetapi ia tidak memerlukan penjagaan khusus tambahan. Ia boleh dibuang ke dalam basuh pada hari dobi yang akan datang. Berharap untuk berhenti membasuh mencuci dan menggayakan rambut anda dari sini di luar. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 + = 11

map