Bersiaplah untuk Freak Out Over Tato yang Diilhamkan Dirty Dancing Abigail Breslin

Filem tarian merupakan salah satu daripada genre terbaik sinema, adakah kita betul? Menyelesaikan masalah, mengatasi bahagian sosial, dan memperbaiki hubungan dengan menggunakan tarian adalah sesuatu yang luar biasa. Sangat mudah untuk memahami mengapa terdapat lima filem di dalamnya Meningkatkan francais dan pembuatan semula yang akan datang Menari kotor.

Ternyata, Abigail Breslin adalah seperti peminat filem tarian seperti yang kita, sekurang-kurangnya tatu jenamanya yang baru menjadikannya kelihatan seperti itu. Dia mengambilnya Instagram untuk menunjukkannya, dan kami mempunyai perasaan anda akan mengenali sebut harga. 

Saya membawa tembikai dan semua yang saya dapat ialah tatu ini. #DirtyDancINKED (tatu oleh @ ih8videogames) ������ቅ��������

Foto yang disiarkan oleh Abigail Breslin (@ abbienormal9) pada

Tat dia baru membaca “Tidak ada yang meletakkan bayi di sudut” dalam kursif. Ya, kegemaran kami sepanjang masa dan mungkin yang satu-liner yang paling terkenal dari Patrick Swayze Menari kotor watak. ICYMI, dia sebenarnya dibintangkan dalam pembuatan semula filem yang akan datang, jadi ia menjadikan semua makna di dunia bahawa dia terinspirasi untuk mendapatkan petikan ini dalam dakwat. 

Kita juga harus bercakap tentang bagaimana Abigail hashtagged jawatan tatu beliau #dirtydancINKED, yang mungkin yang paling baik yang pernah kita dengar dalam beberapa waktu. 

BERKAITAN: Kami Diuji 4 Penyokong Terus Terkenal dan Inilah Apa Yang Terjadi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 21 =

map