Berus solek baru Tarte adalah lurus daripada dongeng

Satu-satunya perkara yang membuatkan kita hampir sebagai gembira kerana produk solek yang baik adalah produk solek yang bagus. Kes pada titik: semua palet eyeshadow anda mungkin telah disusun di dalam bilik mandi anda. Tetapi dalam semua kesungguhan, solek yang kelihatan cantik dan berfungsi dengan baik pada dasarnya membayar untuk dirinya sendiri dua kali, betul?

Bagi semua kita pembungkusan fiends, beberapa bulan akan datang akan menjadi lebih menarik kerana syarikat-syarikat solek cenderung untuk memukul loceng dan wisel untuk musim cuti. Tarte, tidak ada yang mengecewakan, akan melepaskan koleksi berus make-up mimpi dongeng kami.

BERKAITAN: Perhatian! Taylor Lautner Pergi Lavender

Semalam, Tarte berkongsi gambar koleksi berus fantasi mereka yang belum dikeluarkan, dan mereka kelihatan seperti kemunculan semua kita Pengantin Puteri/Fantasia sesi penganjuran pesta.

Mengendalikan berus kelihatan seperti tanduk unicorn, tetapi berus itu sendiri berkisar warna dari ungu ajaib ke Barbie pink.

Jika pembungkusan tidak mencukupi, anda hanya ingat bahawa berus Tarte juga sangat menakjubkan.

Tidak ada tarikh pelepasan yang jelas mengenai kanak-kanak lelaki yang buruk ini, tetapi anda tahu bahawa kami berada pada amaran tinggi apabila ia jatuh. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − = 65

map