Bilangan Produk Kerja Mandi & Tubuh Adakah Pelancaran untuk Percutian Akan Meniup Pikiran Anda

Selepas Bath & Body Works mengasingkan diri dengan jumlah gabungan gabungan gabungan labu yang dilancarkan pada musim gugur, kami mengandaikan bahawa mereka akan mengambil mudah untuk cuti. Mereka sudah bersedia untuk berbahagia, jadi mengapa tidak mengambil beban? Contrare.

Peruncit menyampaikan lebih daripada 650 produk baru (650 !!!) untuk masa yang paling indah sepanjang tahun. Selamatkan diri.

Antara barang-barang yang baru-ke-BBW mengambil mandi mandi seperti Bath Fizzy ($ 7,50), yang boleh didapati di Vanilla Bean Noel, Winter Candy Apple, dan Twisted Peppermint mulai 21 November. Juga akan terdapat Whipped Shimmer Mousse dan Shimmer Fizz Losyen Badan (yang muncul dan keriting apabila anda memohon) untuk semua keperluan parti koktail perayaan anda.

BERKAITAN: Palet untuk Gadis Siapa yang Tidak Pasti Tidak Menyedari Mengenai Gincu

Dari segi wangian jenama baru spankin untuk musim ini, terdapat Sugar Plum Swirl, Gingerbread Latte, dan Snowball Kelapa Frosted, yang semuanya membuat kami sangat lapar untuk makanan ringan dan ia tidak pun 10 pagi.

Dan jangan bimbang, jika anda seorang pemurni, anda masih boleh mendapat tiga daripada pembeli terbaik BBW yang dicuba dan benar-benar-Vanilla Bean Noel, Twisted Peppermint, dan Winter Candy Apple.

Walaupun Goodies Tradisi Holiday akan memukul kedai-kedai pada 31 Oktober (sama seperti anda mencapai kemuncak coma gula-gula Halloween anda), selebihnya rompakan akan dilancarkan pada 21 November.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map