Bindi Irwin Is All Grow Up (dan Totally Beautiful)

Ingat Bindi Irwin? Beliau adalah anak perempuan muda yang comel dari pemburu buaya lewat Steve Irwin. Dan sekarang, dia sudah dewasa.

Irwin dengan sempurna menunjukkan cara untuk bekerja dengan bibir gelap dan mata kohl dalam jawatan Instagram yang paling terkini. Dia memaparkan foto itu, “Untuk menjadi cantik bermakna diri anda, anda tidak perlu diterima oleh orang lain. Anda perlu menerima sendiri.”

Untuk menjadi cantik bermakna menjadi diri sendiri. Anda tidak perlu diterima oleh orang lain. Anda perlu menerima sendiri. “Apa yang anda lakukan, cara anda berfikir, menjadikan anda cantik.” – S. Westerfeld

Foto yang disiarkan oleh Bindi Irwin (@indisueirwin) pada

Ini bukan kali pertama yang berusia 16 tahun telah menjadi sebahagian daripada perbualan kecantikan. Irwin membangkitkan beberapa kontroversi pada tahun lalu apabila dia menggesa gadis-gadis muda untuk “memakai umur mereka.” Beliau berkata dalam wawancara sebelum ini, “Saya melihat sekeliling banyak gadis muda yang berumur saya dan mereka selalu berusaha untuk berpakaian lebih tua, sama ada ia memakai pakaian mendedahkan atau tidak memakai apa-apa pakaian sama sekali, saya rasa sangat buruk bagi mereka. kesannya dalam beberapa cara … ia jenis yang bertentangan di mana ia membuat anda kelihatan lebih muda dan seperti anda cuba terlalu keras. ” 

Walaupun kita dapat memahami niatnya yang mulia, sentimen itu bermula dari penghakiman dan menyerupai sedikit terlalu dekat dengan perempuan nakal.

Walau bagaimanapun, nampaknya satu tahun boleh membuat semua perbezaan. Jika “menjadi diri sendiri” bermakna memakai solek cantik, jadi jadilah. Jika anda ingin berpakaian dengan cara tertentu, pergi untuk itu. Irwin berubah menjadi wanita cantik, di dalam dan luar.

Semak perubahan Bindi yang mengagumkan sepanjang tahun! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − 62 =

map