Brush AntiMicrobrial ini Menggabungkan Makeup Anda Di Speed ​​Sonic

Saya seorang peminat besar mengadun solek saya dengan jari saya. Anda lihat, saya cenderung untuk menyimpan kuas kosmetik untuk mata saya dan hanya sampai pada pencinta kecantikan saya semasa saya benar-benar perlu. Hal ini terutama kerana saya rasa saya mempunyai lebih banyak kawalan apabila menggunakan tangan saya, dan kerana saya bimbang tentang berus solek dan alat yang kotor. Pasti, saya mencuci berus saya dengan kerap, tetapi anda masih tidak tahu…

Apa yang saya cuba katakan ialah alat kecantikan yang sengit bukanlah sebahagian besar rutin solek saya. Walau bagaimanapun, saya fikir saya perlahan dibawa ke sisi lain pagar-sebelah di mana berus kosmetik digunakan secara tetap-kerana alat baru saya mengambil beberapa bulan yang lalu: Berus Makeup SonicBlend Michael Todd Beauty ($ 99 , amazon.com). Ia duduk di dalam pakej selama beberapa minggu di meja saya, di mana kadang-kadang terkejut dan memaksa saya untuk mempertimbangkan membebaskannya dari kotak dan memberikannya spin (secara harfiah) Selepas satu pagi Sabtu yang kurang bersemangat, saya akhirnya melakukan.

Berus memerlukan masa selama tiga jam, jadi saya mengambil mandi panjang, bermain dengan kucing saya, melakukan beberapa cucian dan kemudian berdiri di cermin, berus bersedia untuk bertindak, bersedia untuk melihat bagaimana ia berfungsi. Ia agak canggung pada mulanya, tetapi dalam masa satu atau dua minit saya berasa seperti saya merasakannya. Saya menggunakan krim bb saya dengan berus pada tetapan nadi tertinggi (di mana terdapat tiga) dan menonton cermin ajaib mencairkan ke dalam kulit saya.

Salah satu perkara kegemaran saya tentang alat ini adalah keupayaannya untuk membuat lapisan solek yang sangat nipis, yang menyediakan liputan tetapi tidak kelihatan. Kerana tiga tetapan yang berbeza, anda juga boleh mengawal liputan lebih mudah daripada yang anda boleh dengan tangan anda. Sebagai contoh, saya kadang-kadang memerlukan lebih banyak liputan pada dagu atau pipi atas jika saya berhadapan dengan sedikit jerawat hormon, dan saya mahu sesuatu yang lebih lembut untuk kulit yang sensitif di bawah mata saya.

BERKAITAN: Bolehkah Peranti Ini Menjadikan Perawatan Kulit Anda Lebih Cerdas?

Satu lagi perkara yang sejuk tentang berus ini ialah anda boleh menggunakannya untuk solek serbuk dan cecair. Selepas menggunakan krim bb saya, saya suka menggunakannya untuk memerah krim krim ke apel pada pipi saya, dan kemudian saya akan masuk dengan sedikit penyali serbuk dan kontur yang kecil. Ia mewujudkan rupa yang dicampur dengan lancar untuk semua perkara di atas, dan semuanya kelihatan dan terasa sangat. Anda juga boleh bekerja ke dalam celah-celah di antara hidung dan mata anda, dan di sekitar garis rambut dan dagu anda.

Mari bercakap harga. Sudah pasti menghabiskan $ 99, dan saya biasanya tidak akan membayar banyak untuk alat, tetapi harga IMO dibenarkan oleh beberapa faktor.

Pertama sekali, alat ini menggunakan alat yang digunakan pada dasarnya setiap solek yang akan digunakan untuk wajah anda (kecuali untuk eyeshadow, eyeliner, maskara, dan gincu). Juga, ia membolehkan anda menggunakan solek kurang daripada biasa kerana ia menggabungkan sehingga 200 sebatan berus sesaat, tidak meregangkan atau menggosok kulit (ia hanya terapung dan meluncur) dan mencipta penamat yang bersesuaian dengan majalah.

BERKAITAN: 10 Kebiasaan Anda Tidak Tahu Dapat Menjadikan Breakout

Juga, ia adalah antimikroba, yang bermaksud ia mempunyai perlindungan terbina dalam untuk mencegah bakteria memusnahkan berus anda. Sebagai germaphobe yang mengakui diri sendiri, ini membawa saya ketenangan fikiran. Saya tidak suka idea menggosok sekumpulan kuman di seluruh muka saya. Tetapi sebenarnya … siapa yang melakukannya?

Jadi yeah, muka yang sempurna melalui alat penghancuran kuman? Saya begitu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 40

map