Buah Rambut Maisie Williams Akan Memberikan Anda Kehidupan

Selepas Khloe Kardashian, Maisie Williams juga melompat pada kereta kebal dua biji, dan kami tidak boleh lebih bahagia dengan itu. 

Pelakon itu kini di London untuk mempromosikan musim baru Game of Thrones di mana dia muncul dalam episod Alan Carr Chatty Man tunjukkan. Williams memakai gaun metalik pendek dan bibir merah jambu, tetapi roti rambutnya sepenuhnya mencuri pertunjukan. So. CUTE – dan benar-benar menyalurkan Spice Bayi, tidak? 

BERKAITAN: Foto Bayi Maisie Williams Buktikan Dia Telah Lahir Bermain Arya Stark di Game of Thrones

Maisie Williams / Arya Stark yang indah dari Game Of Thrones memakai pakaian Metallic SS16 kami pada malam ini Chatty Man – LOVE THIS, dia begitu kick ass pada GOT ⭐️⭐️⭐️ #MaisieWilliams #AryaStark #ChattyMan #AlanCarr #GameOfThrones

Foto yang disiarkan oleh KIRSTY WARD (@kirstywarduk) pada

Untuk semua GoT peminat, dia juga menyuarakan bagaimana pelakon pertunjukan itu berjaya mengekalkan rahsia Jon Snow sebagai rahsia (yang dirujuk sebagai rahsia yang paling dirahsiakan dalam sejarah baru-baru ini).

“Saya mengambilnya untuk berbohong kepada semua wartawan, setiap peminat dan semua orang yang datang kepada saya. Ia benar-benar lucu kerana peminat akan datang kepada saya dan menjadi seperti ‘Saya tahu anda tidak boleh membincangkannya tetapi Jon Salji mati ?, ‘semua giggly dan saya akan menjadi seperti’ Ya dia sudah mati, ‘”kata Williams.

Selagi dia terus memberi kami pemeriksaan rambut, kami benar-benar tidak boleh marah di Maisie.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 61

map