Camila Cabello Adalah New Face of L’Oréal Paris

Satu lagi sebab mengapa anda tidak akan menemui Camila Cabello menangis di kelab: Penyanyi-penulis lagu itu hanya menamakan jurucakap terbaru L’Oréal Paris.

L’Orealista baru dalam syarikat yang baik. Jenama itu mengira Blake Lively, Jennifer Lopez, Elle Fanning, dan Julianne Moore, untuk menamakan beberapa orang, di kalangan jurucakap lain. Cabello berkongsi berita dengan siaran video di Instagram pada hujung minggu.

sangat berbesar hati untuk menjadi ahli terbaru keluarga #lorealista @lorealmakeup ❤❤❤

Pos yang dikongsi oleh camila (@camila_cabello) pada

BERKAITAN: Elle Fanning Kini Duta Besar L’Oréal Paris

“Saya sangat teruja untuk menyertai keluarga kreatif, pelakon, penyanyi, model, orang yang mengikuti matlamat mereka dan mengikuti suara dalaman mereka,” kata Cabello dalam satu kenyataan. “Saya bersyukur kerana ini luar biasa peluang untuk bekerjasama untuk mewujudkan pemberdayaan, kempen menaikkan semangat yang benar-benar bercakap kepada wanita dan gadis dari seluruh dunia. Belum lagi untuk menembak di Paris !!! Bagi anda semua membuat impian anda sendiri di luar sana, ‘Kami berbaloi!’ “

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Kami tidak sabar untuk melihat kempen pertama yang berusia 20 tahun itu, dan bagaimana bayangan tanda tangannya pada warna merah jambu L’Oréal akan kelihatan seperti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map