Cara Cari Gincu Gelap yang Mengubah Nada Kulit Anda

Gincu for all Skin Tones Lead
Time Inc Digital Studio (3); Kesopanan (3)

Victoria Moorhouse

Jul 21, 2016 @ 10:30 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Lama berlalu adalah hari-hari di mana pilihan naungan gincu anda terhad kepada pink slipper balet dan warna merah yang sengit. Walaupun kita tidak akan bertarung dengan mana-mana warna (ia selamat untuk mengatakan kita memiliki sembilan daripada masing-masing), terdapat seluruh dunia warna di luar sana yang memerlukan perhatian. Warna vampy gelap, khususnya.

Sama ada anda menghancurkan fasa keindahan gergasi T.Swift atau hanya mahu plum yang lebih dalam untuk bermain dengan musim panas ini, kami akan memahami. Perlu bantuan untuk membeli pembelian baru anda? Kami pergi ke pro untuk mengetahui naungan gincu gelap terbaik untuk setiap nada kulit. Bahagian yang terbaik mengenainya? Banyak warna berfungsi untuk setiap nada kulit tunggal. “Secara umumnya, memilih warna yang betul adalah proses instinctual.Adakah ia kelihatan / merasa baik? Adakah mata anda tersentuh dan tersenyum pop Adakah gincu memakai anda atau adakah anda mengguntingnya? Anda akan tahu bila anda telah memilih teduh betul, “kata artis solek Min Min Ma. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map