Cara Membuat Makeup Anda untuk Buku Tahun Buku Hitam & Putih Anda

Sekiranya ada satu perkara yang akan menghantar remaja berlari ke bukit-bukit, ia adalah prospek hari gambar buku tahunan. Walaupun gambar tahun buku sekolah menengah awal saya menghantui saya, kebanyakannya kerana saya tidak tahu bagaimana untuk membuat diri saya untuk mereka dengan cara yang akan menyanjung.

Jadi, dalam fikiran saya, saya memutuskan untuk mengetahui dengan tepat apa produk yang perlu anda gunakan untuk tembakan yang baik dan anda tidak akan menyerang anda untuk seluruh kewujudan bumi anda. Saya merangkul artis solek global untuk Pixi Beauty, Amanda Bell, yang menyusun saya dengan betul. 

RELATED: Rawatan Cerah Ini Pada dasarnya adalah Pemadam Magic untuk Tempat Gelap

Perkara pertama yang perlu diingat ialah warna tidak dibaca dalam warna hitam & putih, jelas. Memakai bayang-bayang yang menekankan warna mata anda tidak begitu penting. Amanda juga mengatakan kontur dan kemuncak tradisional anda tidak akan dibaca dengan cara yang sama seperti warna. “Terus terang dan patung minimum, kerana sifat gambar hitam dan putih, nuansa nada kulit akan hilang, jadi bayangan anda untuk kontur anda akan kelihatan lebih gelap. Apa yang patut anda lakukan adalah amp; concealer di bawah mata anda untuk memastikan bahawa bayang-bayang gelap anda tidak diperkuat, “katanya. 

Satu lagi peraturan ibu jari? Jangan gunakan apa-apa dengan titanium dioksida terlalu banyak kerana kilas balik. “Walaupun anda tidak menggunakan kilat, jika anda mempunyai terlalu banyak titanium dioksida dalam produk anda, terdapat potensi untuk melihat lebih banyak kelabu,” kata Bell. Pembetulan bawah mata seperti Pixi Correction Concentrate ($ 12; target.com,) yang merupakan persik, akan menjadikan anda kelihatan segar dan mudah. 

BERKAITAN: Saya Menemui Pelembap Dreamiest untuk Bawah Makeup Anda

Juga, gambar buku tahunan bukan masa untuk memecahkan berkilau dan berkilau. “Apa-apa yang mempunyai pigmen berkilau akan dibaca ‘tidak’ tanpa warna, sebaliknya ia lebih baik untuk memanjangkan warna bibir, sesuatu yang sedikit lebih kuat, untuk mendapatkan dimensi,” katanya.. 

Bibir merah mungkin bukan langkah logik, tetapi nampaknya itulah trik Hollywood yang lama untuk mencuri. Tidak ada yang terlalu berry, tetapi bibir merah yang berwarna biru-biru akan kelihatan hampir semula jadi dalam gambar hitam dan putih. Sekarang, itu adalah liar.

Lebih banyak tips termasuk memilih rumusan krim kerana mereka lebih mudah berlapis dan kemudian sentuhan serbuk. Dan jika anda menggunakan serbuk, pastikan ia sedikit lebih hangat daripada nada kulit semulajadi anda atau sepenuhnya lut. Sekiranya anda ingin menjentikkan, simpan matte, dan pergi untuk menyerlahkan matte juga. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map