Cara Yang Tak terduga Zendaya Wears Eyeshadow

Bukan rahsia lagi bahawa Zendaya adalah seorang penentang kecantikan. Bersama dengan nama wajah CoverGirl yang terbaru pada awal tahun ini, penyanyi dan pelakon berusia 19 tahun itu sentiasa berusaha memberikan inspirasi kecantikan yang menggemari penggemarnya di Instagram dan permaidani merah. Dari mata berbulu yang berbahaya hingga ke arahnya yang paling baru: wajah yang bersih dan bersih dipasangkan dengan sorot yang menyala dan bibir berkilat seperti K.C. Undercover bintang memakai Anugerah Pilihan Kanak-kanak Nickelodeon ‘Choice pada bulan Julai, lebih kerap daripada tidak Zendaya sendiri berada di belakangnya.

“Oh, saya sangat tinggi. Anda tidak tahu, saya berasa sangat baik pada hari itu. Saya banyak menyerlahkan, “Zendaya memberitahu kami ketika kami bertanya kepadanya tentang cahaya dunia. Rahsia kulitnya yang lembap bukanlah penapis terbaru yang akan anda temukan di Sephora, tetapi warna yang menyala dari CoverGirl TruNaked Nudes Eyeshadow Palette ($ 10; target.com).

BERKAITAN: Eksklusif: Zendaya Melakukan Makeup Sendiri untuk Grammys

Sebelum memasuki bayang-bayang itu, Zendaya-yang melakukan soleknya sendiri untuk acara itu-menggosok balsem yang berminyak seperti Aquaphor Healing Ointment ($ 5; target.com) pada tulang pipi dan bahagian-bahagian muka yang dia benar-benar ingin bersinar seperti sebagai jambatan hidung dan kuilnya. Kemudian, dia pergi ke mana dia menggunakan balsem dengan warna pembayang eyeshadow dari palet.

“Saya fikir anda memakai setem sedikit atau sebanyak yang anda mahu dan atas sebab tertentu apabila anda meletakkan penyerlah, ia dengan serta-merta membuat muka anda kelihatan super dewy dan segar. Ia hanya ajaib, “katanya. Kita tidak boleh bersetuju lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − 67 =

map