Christie Brinkley’s # 1 Piece of Advice for Moms

Model Amerika ikonik dan ibu tiga, Christie Brinkly merangkumi idea bahawa beberapa perkara menjadi lebih baik dengan usia. Kami duduk dengan keindahan untuk bercakap mengenai garis eponim dan nasihatnya untuk ibu. Pengusaha dan hidangan separuh masa cappuccino ke InStyle.com di bawah.
 
Anda kelihatan hebat, kami tidak boleh percaya bahawa anda berusia 62 tahun! Apa rahsia kulit anda?

Tinggal terhidrasi adalah sangat penting untuk fungsi kulit anda, bukan hanya penampilan anda. Apabila anda berusia lebih dari 50 tahun, kulit anda menjadi sangat kering dan ia berhenti membuat banyak minyak yang sangat diperlukan. Menggunakan minyak muka benar-benar dapat membantu merapikan kulit dan menambahkan sedikit cahaya (Brinkly menggunakan Rawatan Minyak Murni yang Muka, Minyak Muka, $ 49; kohls.com)
 
Anda mempunyai tiga orang anak dan anda mempunyai kerjaya yang hebat ini, apakah nasihat anda untuk melakukannya?
Saya fikir saya sentiasa berkata sepanjang kerjaya saya bahawa semua orang berfikir bahawa anda boleh memilikinya semua, bahawa anda boleh melakukan semuanya. Saya hanya menjadi nyata dengan anda-anda boleh tetapi anda perlu memberi keutamaan. Saya selalu membuat anak-anak saya keutamaan nombor satu. Saya sangat bertuah kerana kerja saya menawarkan saya banyak fleksibiliti. Saya tahu saya mempunyai masa dalam hidup saya, di mana saya terpaksa berada di tempat tertentu pada masa tertentu dan ia adalah jenis kehidupan yang sama sekali berbeza. Oleh itu, saya faham wanita yang perlu berada di pejabat pada waktu itu dan kemudian menyesuaikan anak-anak di rumah, dan ia benar-benar menyulitkan. Tetapi penting untuk menjaga diri sendiri, wanita terlalu gigih terhadap diri mereka sendiri. Malah dalam buku saya saya cuba untuk berkhotbah kepada wanita berulang kali, jangan cuba untuk menjadi sempurna. Potong diri sendiri sedikit, hidup terlalu pendek.
 
Apa yang akan menjadi hadiah yang hebat untuk Hari Ibu?
Set Kecantikan Ageless baru kami ($ 69; kohls.com) termasuk kedua-dua krim mata dan krim leher dan produk ini dimaksudkan untuk ibu-ibu, mereka selalu memerlukan sedikit memilih saya dan ini secara harfiah adalah pick-me-up untuk muka. Ibu baru terutama memerlukan krim mata kerana anda mengorbankan banyak tidur! Lebih baik lagi, 20% daripada hasil akan pergi terus kepada amal. Saya bekerja dengan sebuah organisasi yang dikenali sebagai Smile Train, yang menyediakan pembedahan bibir dan pembedahan lelangit kepada kanak-kanak di negara-negara membangun. Saya telah menjadi duta global untuk mereka selama sepuluh tahun yang lalu dan kerja yang mereka lakukan adalah penjimatan hidup, mengubah kehidupan, meningkatkan kehidupan. Saya katakan bahawa kotak ini menjamin empat senyuman, kepada pemberi hadiah dan penerima dan kepada ibu dan anaknya.
 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 45

map