Compacts Cute untuk Hotties Mata Hati Dengan-atau Betulkan Makeup Anda

Solek Compacts - Lead 2016
Getty

Roxanne Adamiyatt

Sep 09, 2016 @ 1:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Saya mempunyai sedikit rahsia. Kembali ke kelas 8, atau mungkin sekolah menengah awal, saya mula membawa padat dalam kes pensel saya (baca: beg solek yang juga mempunyai alat tulis, tetapi juga banyak lip gloss). Itu tidak berbunyi bahawa bumi menghancurkan, tetapi mendengar saya. Saya tidak hanya menggunakannya untuk menyentuh lip gloss atau mengetahui apabila saya perlu membaling. Oh tidak. Saya juga menggunakannya untuk merangkumi orang di belakang saya. 

Tetapi dalam segala kesungguhan, padat yang baik dan berat terasa glamor dan sophisticated dan benar-benar berdegup membuka kamera menghadap depan anda di sudut yang tidak menarik untuk memeriksa sama ada anda mempunyai makanan di gigi anda. Berikut adalah beberapa kegemaran saya di pasaran. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 + = 59

map