Daily Beauty Buzz: Aquamarine Nicole Richie’s Smoky Eye

Dengar, kita sedar sepenuhnya bahawa ikan duyung (mungkin) tidak wujud. Walaupun mereka wujud, kita tahu mereka tidak akan memakai mata berasap. Ia akan menjadi terlalu rumit, apa, dengan air garam memecahkan produk dan merosakkan kesan selesai dan semua. Walau bagaimanapun, jika dalam dunia hipotesis di mana ikan duyung dapat memakai mata berasap dengan cara kita lakukan di mana mereka berjalan, di mana mereka berlari, di mana mereka tinggal sepanjang hari di bawah matahari-kita bayangkan ia akan kelihatan banyak seperti versi bertajuk aquamarine Nicole Richie. 

Malam tadi di #REVOLVEawards di Los Angeles, bintang mencerminkan drama nombor hijau zamrudnya dengan nada pelengkap di matanya, menyentuh sedikit lebih ringan dan lebih sejuk daripada memilih perlawanan yang sempurna. 

VIDEO: 6 Kedai Kecantikan Terbaik di Bawah $ 15

BERKAITAN: Mewujudkan Pembayang Mata Frosted Kourtney Kardashian

Untuk mengambil pandangan yang sama untuk putaran, mulakan dengan menggabungkan campuran warna kelabu dan dakwat dengan cara yang sama dengan mata berasap tradisional anda. Sapukan lapisan asas eyeshadow, kemudian ikuti dengan menambahkan kedalaman ke luar V dan lipatan kawasan. Seret sedikit bayangan gelap di sepanjang bulu mata bawah anda untuk menekankan bentuknya, kemudian ambil nada akustik berkilau, dan sapukannya ke bahagian dalam tudung anda. Pastikan liputan liputan di tengah tudung-yang berkilau harus menonjol, tetapi jadi tidak ada kontras yang keras dalam satu bahagian ke depan, anda perlu memastikan sedikit kelabu di bawahnya masih kelihatan. 

Selesaikan dengan pelapik dan maskara seperti yang anda lihat patut, kemudian ikut arahan utama Nicole dengan warna bibir bogel atau bisu sehingga tidak mengalihkan perhatian dari keamatan yang dihidangkan oleh eyeshadow anda. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − 95 =

map