Daily Beauty Buzz: Ashley Graham’s Dusty Rose Blush

Mungkin dalam keadaan huru-hara yang merupakan pilihan kontur dan menonjolkan kit yang berlebihan di setiap megastore kecantikan, pemerah pipi telah menjadi agak teruk. Kami telah menjadi sangat menumpukan pada teduhan dan mengadunkan garisan di sekeliling hidung kita bahawa kita telah hampir melupakan kesan transformatif walaupun sapu terkecil krim berkulit merah jambu boleh memegang. 

Ambillah solek cantik Ashley Graham di Anugerah Dana Fesyen CFDA malam tadi-walaupun seluruh wajahnya kekal neutral, tanda-tanda debu yang berair yang berkokok debu memberikan kulitnya cahaya yang dapat dipercaya, dan berdiri tanpa sepenuhnya menguasai rupa.

VIDEO: Ashley Graham Kata Melakukan Hal Ini 1 Setiap Hari Adalah Kunci Kepercayaan Tubuhnya

BERKAITAN: Ashley Graham Memiliki Mesej untuk Badan-Shamers

Secara umumnya, tekstur berasaskan krim berfungsi dengan baik untuk memberikan kulit anda menjadi cahaya semulajadi, kerana mereka praktikal mencairkan ke dalam kulit anda semasa bersentuhan. Ambil naungan seperti Gelato Bite Beauty ($ 24; sephora.com), dan gunakan jari anda untuk perlahan-lahan tekan produk tersebut ke dalam epal pipi anda. Berusaha perlahan-lahan untuk membina intensiti, walaupun jika anda secara tidak sengaja terlalu berat (ia berlaku), pastikan span solek atau sikat anda digunakan untuk memohon asas atau concealer dalam jangkauan. Anda hanya boleh melantun alat di bahagian atas kawasan yang terlalu kuat untuk menolak kegeritan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − = 27

map