Daily Beauty Buzz: Gincu Pink Hot Ava Phillippe

Ketika kami berada di sekolah menengah, memberitahu kami mengingatkan orang ibu kami sentiasa perkara terakhir yang kami ingin dengar-jadi kami memberontak dengan mencelup rambut kami dan mengenakan warna solekan ibu-ibu kami tidak akan mengambil.

Tetapi, ketika ibumu Reese Witherspoon, yang kelihatan sayu tanpa kesulitan dan bangs sisi yang telah mengilhami kita semua pada satu ketika untuk menempah janji salon, pandangan anda mungkin sedikit berbeza.

BERKAITAN: Reese Witherspoon dan Ava Phillippe Nikmati Hari Kanak-kanak di N.Y.C.

Kes keutamaan: Ava Phillippe menyalurkan Elle Woods-salah satu peranan yang paling terkenal ibunya – dengan gincu merah jambu panas yang dia pakai untuk pertunjukan fesyen Stella McCartney di LA Lelaki berusia 18 tahun itu memadankan blaus fuchsia di luar bahu satin-finish gincu merah jambu yang bertenaga. Bukan sahaja dia mencakar kecantikan monochromatic kecantikan dengan menyesuaikan lipstiknya ke atasnya, dia menunjukkan kunci untuk menarik bibir yang cerah tanpa perlu merosakkan teduh adalah dengan mencapai formula yang lembut dan bukan matte.

VIDEO: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda

Walaupun kami tidak tahu warna yang tepat yang dipakai oleh Phillippe untuk persembahan Faller 2018, kami mencadangkan mencuba Gincu Pelembap Warna Cerah Elizabeth Arden dalam Vibrations Pink ($ 25; lordandtaylor.com) untuk melihat yang sama.

Phillippe mengekalkan pandangannya yang lebih mudah dengan eyeshadow taupe melepasi tudungnya dan beberapa lapisan maskara. Dia memisahkan rambut blonde berombak panjangnya ke bahagian sebelah dalam dan membalikkan kepalanya kembali untuk jumlah yang lebih banyak.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 + = 59

map