Daily Beauty Buzz: Lip Glossy J.Lo’s Glossy

Belakang di tengah dan sekolah menengah, sapu lip gloss jernih mungkin merupakan bahagian paling penting dalam rutin solek anda. Bersama-sama dengan mendapatkan status gadis keren anda, kelincahan dan perhiasan berlingkar juga datang dengan memakai produk bibir.

Pada tahun 2017 bersama-sama dengan penjaja, pakaian slip, dan eyeshadow biru, lip gloss adalah satu lagi trend ’90s yang membuat kemunculan semula. Sekiranya anda menghabiskan sebahagian besar dekad dengan rambut anda terikat pada bibir berkilat anda, anda mungkin tidak dijual sepenuhnya untuk menukar swap anda dan lipstik cecair untuk gloss. Walau bagaimanapun, gaya penampilan Billboard Latin Billboard Latin Lopez akan mengubah semua itu. J.Lo berpasangan dengan mata sienna berwarna coklat sienna dengan bibir bogel berkilat yang beberapa warna seperti solek mata. Hasilnya: Bibir yang membuat mata berasap dan kulit yang kasar kelihatan lebih seksi.

BERKAITAN: Joni Konytail Mudah Meleraikan Semua Dilemmas Rambut Malam Tarikh Anda

Untuk melihat rupa, gunakan koktel L’Oreal Paris’s Colorless Paints Lip Color di Nude Star dan Spicy Blush ($ 8 setiap; target.com). Tiub-tiub ini adalah tembaga-bukti, kalis air, dan lebih baik lagi, menyampaikan bersinar yang sama seperti tabir-tabung gloss dari hari-hari sekolah anda mengurangkan konsistensi norak.

VIDEO: Jennifer Lopez: 50 Best Dressed in Hollywood

Ia kelihatan seperti lipstik matte kami akan berehat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map