Daily Beauty Buzz: Lip Glossy Pink Michelle Williams

Tentunya, bibir merah yang cerah akan sentiasa menjerit “pesta” semasa musim cuti, tetapi jika kemasan matte bukan perkara anda, selalu ada pilihan lain untuk dipilih daripada yang sama.

Kes pada titik: Bibir berkilat merah jambu yang dipakai oleh Michelle Williams untuk perdana filem terbarunya Semua Wang di Dunia. Jika anda seorang remaja pada awal 2000-an, gloss bibir mungkin dengan serta-merta memberikan anda pemulangan produk tebal, norak yang anda pakai semasa kelas yang selalu membuat helai batang rambut anda ke bibir anda.

BERKAITAN: Philippe Berlalu Merah Michelle Williams Hairy Pink Selepas Terlalu Banyak Wain

Tetapi seperti bagaimana anda menamatkan sekolah menengah, lip gloss telah berkembang juga. Rumusannya lebih canggih dan penuh dengan bahan-bahan penyaman serta menyampaikan sebanyak mungkin. Untuk bibir yang lembut, rosak seperti Williams memohon gloss berpigmen berkulit seperti Chanel’s Rouge Coco Gloss di Tendresse ($ 30; chanel.com).

VIDEO: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda

Williams memelihara bibirnya yang berkilat kelihatan bergaya dengan melengkapkannya dengan pembayang mata sampanye yang halus melompat di atas penutupnya dan di sepanjang garis lash bawahnya, dan beberapa lapisan mascara. Lapisan pendek potongan pemutih berambut pirang yang ditandatangani telah disikat ke tepi untuk memberikan panjang pendek sedikit tubuh dan tekstur.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 38

map