Daily Beauty Buzz: Maisie Williams Eyeliner Green Electric

Game of Thrones sudah kembali, dan pelakon itu datang kepada kita dengan kuat dengan episod baru untuk pesta dan kecantikan kelihatan untuk disalin. Sophie Turner kembali merah, tetapi Maisie Williams berada di sini untuk mengingatkan anda bahawa terdapat lebih banyak daripada sana daripada eyeliner hitam. Pelakon itu mengambil perdana tayangan memakai solek mata hijau iaitu, dalam kata, elektrik.

BERKAITAN: Ini Adalah Selena Gomez Kebanyakan Asli

Mengesahkan bahawa solek monokromatik masih kuat pada musim panas ini, Williams menyelaraskan gaun kelabu Kellynya dengan warna mata berwarna hijau yang diletakkan di sepanjang garis lash bawahnya dan halus melayang ke mata kucing. Pelantar itu menarik perhatian keseluruhan, yang juga terdiri daripada maskara kecil dan bibir berkilat.

VIDEO YANG BERKAITAN: Siapa Harus Mengarungi Takhta Besi? The Cast of ‘Game of Thrones’ Weighs In!

 

Untuk melihat wajah anda sendiri, gunakan eyeliner berpusat gel seperti Pensil Eye Glide-On 24/7 Decay Urban di Freak ($ ​​20; sephora.com) di sepanjang bulu mata bawah anda, sedikit memanjangkan garis di sudut luar mata anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map