Dapatkan 20% Off Of Our Hair Wave Wavey Alat kami!

Sama seperti luncur yang menyentuh pantai, gaya rambut gelombang pantai yang sangat popular datang dalam banyak variasi yang berbeza, dan Pantai Potter Beach Waver Curling oleh Sarah Potempa dapat membuat mereka dalam hitungan detik, oleh itu mengapa kami memilihnya sebagai salah satu daripada Hadiah Kecantikan Terbaik kami dari 2013. Alat rambut tidak boleh digunakan dengan lebih mudah-hanya sekadar menjepit bahagian rambut, tekan butang “pergi”, dan barel berputar membentuk curl longgar yang sempurna. Anda juga boleh menetapkan besi untuk berputar ke kiri atau ke kanan untuk memastikan rupa bervariasi semulajadi, atau gelombang yang ditetapkan secara simetris. Pelanggan selebriti Potempa, Lea Michele dan Mindy Kaling, telah menulis tweet tentang pujian mereka kepada alat ini, dan kerana kami mengasihi anda, kami memberikan diskaun 20% dari harga pelekat $ 199! Hanya masukkan kod promo BBB20 semasa checkout di sarahpotempa.com. Diskaun hanya sah sehingga 17 Mei, jadi belanja.

Lihat lebih banyak Belian Kecantikan Terbaik!

LEBIH: • Lihat Pembelian Kecantikan Terbaik 2013! • Daftar untuk Surat Berita Rambut InStyle • Muat Turun App Gaya Rambut Kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 50

map