Dijumpai: Penyelesaian untuk Peluh Boob Summer Anda

Sekiranya kita mempunyai satu dolar untuk setiap musim panas menyebabkan kami berpeluh dengan baju dan baju kami, kami akan mempunyai wang yang cukup untuk membeli almari pakaian yang baru, dan mungkin kering-kering yang sedia ada.

Musim panas berayun, dan dengan suhu hanya terus meningkat (terima kasih, perubahan iklim!), Isu peluh boob menjadi lebih jelas. Baju peluh, sukan, baju t-shirt, atau pelbagai push-up hang dari setiap doorknob di apartmen kami, dan tidak ada hari yang berjalan di mana kami tidak merasakan keperluan untuk itik ke bilik mandi pejabat dan tuala.

Masuk jenama Megababe jenama dengan Debu Bust baru mereka, yang menjanjikan untuk mengakhiri masalah yang sentiasa menekankan peluh boob ke hujung. 

Megababe Bust Dust
megababe / Instagram
boleh didapati di Megababe
$ 16

BERBELANJALAH SEKARANG

BERKAITAN: Blogger Fesyen Ini Menemui Penyelesaian Genius untuk Paha Chafing

Serbuk menyerap keringat ini adalah gagasan blogger fesyen yang menjadi usahawan kecantikan Katie Sturino, yang melancarkan jenama Megababe dengan anti-chafing yang secara praktikal mengubah hidup kita sendiri.

Sama seperti produk sulung jenama, Bust Dust menggabungkan unsur mesra kulit dengan komponen berkesan yang terbukti dapat berpeluh. The lavender, aloe, dan chamomile yang digunakan dalam formula itu menenangkan pada sentuhan, sementara campuran bahan-bahan semulajadi menangkal bakteria. Sebagai ganti bakat, yang dipenuhi dengan parabens dan sebaliknya menakutkan kita, Debu Bust merangkumi sifat-sifat penyerap kanji jagung untuk memastikan anda kering. Hanya sapukan pam kepada setiap gadis sebelum berpakaian, atau semburkan serbuk terus ke dalam bra anda-apa sahaja yang mengapungkan bot anda, kakak.

VIDEO: Kami Mencuba Ia: Armpit Botox

 

Tertarik? Pergi ke megababebeauty.com dan dapatkan sebotol $ 16. Debu Bust adalah satu hit, ia dijual dalam masa seminggu dari pelancaran awalnya, tetapi ansuran baru produk dijadualkan dihantar pada 6 September. Oleh kerana pemanasan global dan semua itu, kami mengharapkan ia akan mendapat kegunaan biasa sepanjang tahun kedua dalam dan luar kelas latihan anda. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − 67 =

map