Dr Jart + Pelembap Drop Air Adalah Penjaga Satu Saya dalam 90 Ijazah Haba

Saya ingin filem yang lebih baik digambarkan musim panas di New York City. Keringat itu menenggelamkan wajah-wajah pelumba bawah tanah, harapan kereta api yang tergesa-gesa tergesa-gesa, agak (agak ???) angin menyegarkan. Solek itu … berpegang pada kehidupan sayang.

Kerana itu, saya cuba mengekalkan rutin saya agak mudah, atau sekurang-kurangnya berpegang kepada formula ringan yang tidak membuat wajah saya berasa seperti ia tercabut dari produk dan kelembapan. Percayalah, ia sama dengan berat gajah duduk di muka anda. 

Pelembap? Ia lebih baik menjadi cahaya dan menyegarkan sebagai percikan air, itulah sebabnya Dr Jart + Pelembap Drop Air ($ 36; birchbox.com) betul-betul sesuai dengan bil. 

BERKAITAN: Eyeliner ini Tinggal pada Sesi Surf Keseluruhan

Saya dapati ia semasa perjalanan baru ke Birchbox (kedai kecantikan anda boleh hilang dalam, di antara topeng rambut, maskara, dan minis, berjam-jam pada satu masa) dan hanya menganggap nama itu kelihatan comel. Dr. Jart + juga merupakan salah satu daripada jenama penjagaan kulit kegemaran saya, jadi ujian itu tidak ada yang lebih baik. 

Ia agak mungkin salah satu losyen muka yang paling menyegarkan dan penyejukan yang pernah saya gunakan.

Formula itu membezakan jenis seperti gel yang ringan, lembut, tetapi menyebarkannya lebih ringan, dan seperti namanya, seperti filem air. 

BERKAITAN: Adakah Anda Memiliki Perkara Penjagaan Kulit Musim Panas yang Penting ini?

Ia juga lebih sejuk daripada kebanyakan pelembap yang saya gunakan, jadi apabila saya bangun pada waktu pagi dan unit AC saya tidak dapat mengalahkan haba, ia adalah panggilan bangun yang saya perlukan-jauh lebih baik daripada pemberitahuan bergegar yang keluar dari telefon saya 6 pagi. 

Jika hanya mencelup dalam kolam biru kristal kemungkinan … 

Lebih baik lagi, produk ini direka untuk semua jenis kulit, dan saya menghargai itu kerana kulit saya boleh kering dan berminyak di musim panas yang manis dan manis. 

Ia menjadi ruji biasa dalam beg weekender saya, dan satu-satunya kelemahan yang saya laporkan ialah ia tidak mempunyai SPF tambahan, jadi anda perlu pastikan anda tidak melangkau langkah itu sepanjang jalan. 

Saya cadangkan mengambil botol. Kerana apabila produk kecantikan anda dapat meniru penyejukan menyelam yang menyegarkan ke kolam renang sejuk kristal, anda melompat padanya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − 34 =

map