Editor Diuji: Latihan Yang Sepenuhnya Menukar Abs Saya

Saya mempunyai dua kali lebih banyak coli sukan seperti yang saya lakukan biasa. Jam gembira saya yang ideal melibatkan kardio dan bukan koktel, dan saya tidak pernah meninggalkan rumah tanpa sepasang kasut gim di dalam beg saya sekiranya mood menyerang ke kelas kecergasan semasa saya terapung di sekitar bandar. Tidak perlu dikatakan, saya cinta bersenam.

Bonus: berada dalam peranan saya di sini di InStyle bererti saya dapat mencuba banyak latihan yang berbeza kerana studio dibuka di sekitar bandar, yang bermakna saya jarang melakukan latihan untuk tempoh yang lama. Atau itu adalah kes itu, sebaliknya, sehingga saya dapati SLT.

Campurkan yoga yang memanjangkan otot dengan prinsip-prinsip Pilates teras-toning dan anda mendapat senaman badan penuh yang dikenali sebagai Memperkuat Nada Panjang. Ia pada asasnya adalah kelas Pilates hyped yang dilakukan pada mesin Megaformer yang menimbulkan kalori, dan ia merupakan salah satu sesi 50-minit yang paling mencabar yang boleh anda dapati.

Sejak saya mula mengambil kelas (saya telah menjadi dua kali seminggu untuk lebih dari setahun sekarang) Saya telah melihat perubahan tubuh saya tidak seperti mana-mana latihan lain yang saya lakukan (dan percayalah, saya telah mencuba mereka semua) . Tiada apa-apa pun yang dapat dilakukan dengan baik untuk mewujudkan teras yang sangat jelas (antara lain, termasuk keluli besi) daripada lawatan biasa ke hotspot ini (tidak hairanlah bahawa Sofia Vergara, Jamie Chung, dan Nina Agdal adalah tetap. Karlie Kloss.)

VIDEO: Bagaimana Mendapatkan Tubuh Seperti Sofia Vergara

Walaupun sudah jelas bahawa tubuh saya berubah, saya ingin tahu mengapa latihan ini jauh lebih berkesan daripada yang saya cuba. “SLT sangat berkesan kerana ia menggabungkan prinsip-prinsip cardio, Pilates dan latihan kekuatan ke dalam latihan revolusioner,” kata pengasas SLT, Amanda Freeman, selepas saya lada dengan soalan untuk membantu saya memahami sihir. “Latihan pada Megaformer membolehkan anda mensasarkan otot-otot secara khusus dan bekerja sehingga keletihan otot. Dan terdapat pelbagai gerakan, jadi tubuh anda sentiasa dicabar. “

Tetapi seperti perkara-perkara yang paling baik dalam kehidupan, ia tidak mudah. Kali pertama saya mengambil kelas, saya hampir tidak dapat memegang papan. Otot-otot saya tidak dapat dikawal. Saya sakit pada hari esok sebelum saya mendapat mesin. Selepas itu, saya tidak dapat menaiki tangga selama beberapa hari. Sekarang, saya dapat menaikkan dan menurunkan mesin seperti pro, dan saya mempunyai teras untuk membuktikannya. Saya tidak selalu memecahkan peluh semasa kelas (yang pada masa lalu saya sentiasa mengukur seberapa keras saya bekerja, saya benci tidak berpeluh semasa latihan) namun setiap kali saya mengambil kelas, saya masih sangat sakit selepas itu, lanjut membuktikan bahawa latihan ini masih mengubah tubuh saya.

BERKAITAN: Latihan Paling Hangat di New York City

Kenapa ia begitu baik? “Terima kasih kepada mesin Megaformer, pelanggan kami terpaksa melibatkan teras mereka hampir sepanjang 50 minit dari kelas,” kata Freeman. “Pelbagai gerakan yang dilakukan di kelas menargetkan abs anda dari semua sudut dengan cara tidak ada latihan lain. Anda akan merasakan abs anda dan bekerja dengan cara khusus dan unik sepanjang sesi. “

Adakah saya akan meneruskan hubungan jangka panjang dengan SLT? Obvi (walaupun akaun bank saya merasakan kesakitan daripadanya). Adakah saya akan terus mencuba latihan di seluruh bandar untuk menghasut minat saya untuk memecahkan peluh? Sudah tentu. Adakah saya akan terus membeli coli sukan dengan gaji saya dan bukannya coli biasa? Anda lebih percaya. 

Ketahui lebih lanjut mengenai SLT ($ 40 setiap kelas, beberapa pakej yang ada) di sltnyc.com. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map