Emma Stone Mencoba Topeng Bibir Semulajadi, Jadi Kita Terlalu

Ia bukan sekadar pengantin perempuan yang ternganga di atas bibir kolagen. Mereka adalah produk kecantikan perkahwinan yang paling popular di platform, tetapi kami yang lain tidak yang diketuai untuk berkahwin mencintai mereka untuk potensi diri mereka sendiri, tetapi lebih-lebih lagi untuk bagaimana mereka menggandakan, hidrat, dan menyuburkan bibir kita. Dan ketika terdapat banyak versi di luar sana, ada yang mendapat jalan uji coba oleh beberapa bintang terbesar di Hollywood, bersama dengan blogger yang paling berpengaruh.

Masker Bibir KNC Beauty ($ 25 untuk 5; kncbeauty.com) diperbuat daripada kain seperti gel yang anda kenali dan suka dan berbentuk seperti bibir rata yang besar. Tetapi lebih menarik daripada kolagen yang mereka sediakan? Mereka semua semula jadi, dan versi yang pertama pada itu.

TK
Kesopanan

Dicipta oleh Kristen Noel Crawley, duta besar Dior dan kekasih kecantikan, dia merasakan keinginan untuk mencipta topeng bibir semulajadi selepas menyedari ia hilang dari kategori produk sepenuhnya. Selepas dua tahun ujian, KNC Lip Mask dilancarkan. Senarai jumlah bahan terdiri daripada air, gliserin, kolagen, minyak bunga mawar, vitamin E, ekstrak ceri pahit, dan asid hyaluronik. Menurut pengasas, apa yang memberikannya kuasa plumping adalah gabungan dari asid hyaluronic uber-hydrating dan ekstrak ceri pahit.

RELATED: Palet Makeup Mini InStyleEditor Kecantikan Digital Swears By

Dan sejak penubuhannya, jenama satu produk telah menerima pengiktirafan selebriti yang hanya boleh dimimpikan. Kim Kardashian melancarkan produknya di Instagram, manakala blogger gaya hidup Emily Schuman dari Cupcakes dan Cashmere memastikan untuk mendokumentasikan perbicaraannya.

Tetapi salah satu momen terbesar untuk jenama setakat ini, Crawley berkata, adalah apabila sesuatu yang tertentu La La Land bintang memberinya pusaran. “Satu saat yang hebat untuk kami adalah apabila Emma Stone memakai topeng bibir sebelum Golden Globes. Itu adalah detik yang besar untuk kami, dan saya fikir bahawa orang ramai dan wanita memikirkan bahagian ini untuk persediaan kecantikan anda untuk hari besar anda, atau hari yang besar. “

Ada yang berkata kecantikan adalah kesakitan, yang lain mengatakan ia hanya tidak masuk akal! Begitu juga prepping untuk #goldenglobes dengan manusia lucu ini! #koreanskincaresilliness

Satu jawatan yang dikongsi oleh Rachel Goodwin (@rachelgoodwinmakeup) pada

VIDEO: Trend Gincu Paling Hangat Melalui Dekad

Dan bukan kebetulan bahawa mereka semua mengambil gambar menguji masker. Kami lebih suka produk yang sebenarnya berfungsi, tetapi kami juga hidup dalam satu hari dan umur di mana pembungkusan fotogenik-i.e. mencari yang baik dalam makanan anda-adalah yang kedua. “Ia benar-benar boleh terbaca,” kata pengasas itu. “Saya tidak memikirkannya ketika saya membuat produk. Orang mahu mengambil diri sendiri dengannya. Seperti yang kita sedang membangunkan produk baru, saya suka, ‘Adakah ini selfie layak?’ Ia membuatkan orang mahu mencuba dan mengklik gambar. Itu sangat penting dalam dunia hari ini. “

BERKAITAN: Kami Mencuba Mask Muka Tembikai dengan 5,000 Tunggu Senarai Orang

Dengan keinginan untuk mendapatkan gambar Instagram yang baik, dan keinginan untuk bibir yang licin, menyemai, dan lembap, kami memberikan dengungan mengenai topeng satu pukulan. Direndam dalam serum, bahan gel tebal, sempurna berwarna merah jambu milenium, melds bibir anda. Anda meninggalkan mereka selama kira-kira 20 minit dan biarkan formula merendam ke dalam kulit anda. Crawley berkata anda mungkin merasakan sedikit nuansa, dan kami lakukan, tetapi ia tidak menyakitkan atau tidak selesa.

Selepas kita mengupasnya, bibir kita kelihatan halus dan sedikit lebih lengkap, tetapi pasti terhidrat.

Jadi apa yang akan datang untuk Kecantikan KNC? Seperti yang dilanda OG, Crawley mengusik penambahan baru akan mempunyai potensi media sosial yang sama. Jangan risau.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 55 = 60

map